Bezoek D-Reizen in de ‘Store of the Future’ op de Huishoudbeurs

De ultieme klantervaring: dat is waar het om draait in de winkel van de toekomst. Een unieke, snelle en onbegrensde beleving binnen handbereik waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor technologie.
virtual-reality-dreizen

Van 20 t/m 28 februari presenteert de Huishoudbeurs in Amsterdam vanuit haar thema “Welcome to the future” de Store of the Future. Een winkel waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe de shopping experience van de nabije toekomst eruit komt te zien, met tastbare innovaties en bijzondere technieken. D-reizen biedt in de Store of the Future een unieke reiservaring aan met de Virtual Reality Bril, dé high tech trend van 2016!

Het nieuwe winkelen

De Store of the Future is een laboratorium en winkel in één waarbij alles draait om ontdekken en beleven. Een inspirerende omgeving waar de mogelijkheden grenzeloos zijn! Door verschillende vormen van technologie aan te bieden, wordt deze nieuwe manier van winkelen leuker dan ooit. De Virtual-Reality Bril van D-reizen is hiervan het perfecte voorbeeld!

 

ZIE OOK: NEMO toont collectie in het Huishoudbeurs Museum

 

Bril-jante beleving

D-reizen biedt bezoekers van de Huishoudbeurs in Amsterdam een stukje ‘echte’ vakantiebeleving. Zo kunnen zij op een laagdrempelige maar vooral inspirerende wijze kennismaken met de onbegrensde reismogelijkheden. Een stap in een andere wereld is zó gezet. Of het nu gaat om een helikoptervlucht over Las Vegas of een boottocht over de Grand Canyon rivier, met de Virtual Reality bril komt je droomreis dichterbij dan ooit. De VR-bril van D-reizen maakt tot en met 22 april bovendien een tour langs verschillende filialen door heel Nederland.

 

 

Comments are closed.