Kop van Overijssel winnaar ‘Best Regio Award’

De BungalowSpecials Awards zijn dit jaar voor de derde maal uitgereikt. In totaal zijn er door BungalowSpecials in 34 verschillende categorieën Awards uitgereikt. Sinds vorig jaar is er een categorie ‘Best Regio Award’ aan toegevoegd. De Kop van Overijssel heeft dit jaar de ‘Best Regio Award’ binnengesleept en daar mogen we trots op zijn!

De Kop van Overijssel

De Kop van Overijssel

De bezoeker bepaalt

De beoordelingen voor de BungalowSpecials Awards worden bepaald door de bezoekers die een vakantiepark boeken via BungalowSpecials. Bij terugkomst van de vakantie kunnen gasten hun beoordeling achterlaten over het park wat er geboekt is, de accommodatie, de omgeving en de activiteiten. De bepaling van de winnaars is dus volledig afhankelijk van de gasten die via BungalowSpecials een verblijf boeken.

 

ZIE OOK: Landal wil eind 2016 Green Key-certificaat op alle 76 parken

 

Prijswinnaars

Sinds de start van de BungalowSpecials Awards in 2013 staat Vakantiepark Efteling Bosrijk aan kop. Naast de Award voor het beste vakantiepark van Nederland, sleept Efteling Bosrijk ook de Awards voor ‘Het beste vakantiepark in Brabant’ en het ‘Meest sfeervolle park’ in de wacht. Ook Landal komt als grote winnaar uit de bus. De keten wint maar liefst vier Awards.

Comments are closed.