Altijd connected met WiFi van Icelandair

Altijd online kunnen zijn in het vliegtuig? Icelandair biedt vanaf vandaag als eerste airline in Europa Gate2Gate Wi-Fi aan: passagiers hebben zo gedurende de hele vlucht toegang tot draadloos internet, óók bij het opstijgen en landen. Tot voor kort kon dit alleen op 10.000 meter hoogte.
icelandair

Ook elektronische apparaten hele vlucht toegestaan

Icelandair is met het aanbieden van Gate2Gate Wi-Fi de eerste luchtvaartmaatschappij in Europa waar passagiers altijd online kunnen zijn tijdens de vlucht. Ook het gebruik van elektronische apparaten tijdens het opstijgen en landen is vanaf vandaag toegestaan in de vliegtuigen. Eerder moesten reizigers nog wachten tot de hoogte van 10.000 meter was bereikt.

 

ZIE OOK: Handig, ook vanuit Belgie via IJsland naar de VS en Canada

 

Wi-Fi vergelijkbaar met 3G-signaal

Op dit moment bieden bijna alle vliegtuigen van Icelandair toegang tot Wi-Fi. De draadloze verbinding wordt verkregen via een satelliet en is vergelijkbaar met een 3G-signaal. Wi-Fi is gratis voor Saga Class passagiers en Saga Gold leden. Voor overige passagiers verschillen de kosten per vlucht.

 

 

Comments are closed.