Vakantieliefde maakt gelukkig

Volgens 44 procent van de Nederlanders is een vakantieliefde het beste wat je kan overkomen, zo blijkt uit het Zoover vakantieliefde onderzoek onder 400 respondenten. Bijna 1 op de 5 heeft er nog nooit één gehad maar zou graag een vakantielief willen. 52 Procent wil graag een mediterraan type, dit is volgens hun dé ideale liefde tijdens de vakantie.

De ideale vakantieliefde

De ideale vakantieliefde

Non, merci

Spanje is met 18 procent koploper als het om de ideale vakantieliefde gaat, gevolgd door een gedeelde 2e plaats voor Italië en Griekenland. Nederland heeft een 5e plek in de top 10. De minst populaire vakantieliefdes onder Nederlanders zijn Fransen en Belgen.

 

ZIE OOK: Curaçao blijkt singlebestemming bij uitstek

 

Uit het oog, uit het hart?

Dat veel mensen verliefd worden tijdens de vakantie is logisch. Een andere omgeving, weg van de dagelijkse sleur, de ontspannen sfeer en dat in combinatie met een aangename temperatuur maakt dat verliefd worden een stuk gemakkelijker gaat. Toch geeft 11 procent aan hier nooit meer aan te beginnen, het was ‘eens maar nooit meer’.

 

 

De ideale vakantieliefde

De ideale vakantieliefde

Comments are closed.