Curaçao blijkt singlebestemming bij uitstek

Curaçao blijkt singlebestemming bij uitstek

Curacao is onder Nederlandse singles een opmerkelijk populaire vakantiebestemming. Deze gegevens blijken uit een onderzoek van datingwebsite Relatieplanet en reisorganisatie KRAS.NL. Ruim 35.000 singles lieten in de eerste maand na de lancering van het singlesreizenplatform Relatieplanetsinglereizen.nl, een samenwerking tussen KRAS.NL en Relatieplanet, hun blik gaan over het specifiek op hun wensen afgestemde reisaanbod.
Curacao single bestemming bij uitstek

Curacao populaire bestemming

De keuze voor Curaçao verrast Thomas Boonstoppel, woordvoerder van de datingsite, overigens niet:

De vraag van Relatieplanetleden om singlereizen te kunnen boeken gaf de doorslag voor ons om deze samen met KRAS.NL te gaan organiseren. Ook bij die vragen werden bestemmingen op de Antillen al veel genoemd als must haves in het aanbod.

Navraag bij het Curaçao Toeristen Bureau bevestigt de aantrekkelijkheid van het eiland voor singles. Zo zijn er veel culturele evenementen waar men elkaar ontmoet, is het Carnaval een van de gezelligste hoogtepunten in het jaar en kunnen singles op bestemming natuurlijk genieten van wit zand, helder blauw zeewater en zonnig weer. Aspecten waar singles klaarblijkelijk in grote mate op letten bij het boeken van hun reis.


Over Relatieplanetsinglereizen.nl

Je vakantieliefde uitbouwen tot serieuze relatie: het was nog nooit zo eenvoudig. Want waar menige vurige vonk met exotische liefdes kan doven na terugkomst in Nederland, biedt de datingwebsite Relatieplanet nu de kans om juist op vakantie te gaan met de meest begeerde singles van Nederland. Wie wil er nu niet onder de felle Curaçaose zon hand in hand lopen met een potentiële nieuwe geliefde? In samenwerking met kras reizen organiseert Relatieplanet.nl vanaf deze maand exclusieve vakanties gericht op singles. Het aanbod van deze speciaal geselecteerde reizen voor singles is vanaf nu te bekijken op de nieuwe website relatieplanetsinglereizen.nl.

Aanbod

Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een zonnige vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor de ideale singlevakantie. Thomas Boonstoppel vertelt:

De nieuwe reizensite van Relatieplanet is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie wil. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken.

Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles daarmee een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod aan vakanties. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Curacao

Reviews lezen over Curacao

Meer informatie over Curacao vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Curacao. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Curacao

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.