Gratis voorjaarsskiën voor kinderen in Oostenrijk

Het Oostenrijkse skiresort Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau biedt gezinnen een gratis skipas voor kinderen aan. Voor families die tussen 19 maart en 10 april 2016 gebruikmaken van het ‘Paasaanbod’ skiën de kinderen geboren in het jaar 2000 of later namelijk gratis.

gratis-skieen-kinderen

In Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau in Oostenrijk opent zich een paradijs voor families. De beginnersliften voor de eerste ski-ervaringen bevinden zich in het dal van de dorpen Oberau, Niederau, Alpbach, Inneralpbach, Reith im Alpbachtal alsook bij het middenstation van de Schatzberglift in Auffach en naast het bergstation van de Wiedersbergerhornbahn Alpbach.

 

 

Gezinnen die aan het einde van het seizoen nog een paar dagen van de sneeuw willen genieten, profiteren van extra voordeel. In de periode van zaterdag 19 maart tot en met zondag 10 april skiën kinderen die geboren zijn in het jaar 2000 of later én worden vergezeld door een van de ouders, gratis. Deze actie geldt bij aankoop van een skipas voor minimaal 3 dagen. Wie les wil, kan terecht bij de Nederlandssprekende skileraren.

 

ZIE OOK: Een tweede huis in Oostenrijk

 

 

 

Comments are closed.