Beleef een magische vakantie op Sprookjescamping

De veelbekroonde Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier een magische en onvergetelijke vakantie. Iedere dag staan de Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken.
sprookjescamping-overijssel

Zo knutselt Hannah de Heldhaftige graag met de kinderen, gaat Buddy Brave het liefste op avontuur in de natuur en gaat Tati de toffe Toverfee de camping over voor haar tandenpoetsclub. Samen met een lange rij kinderen trekt ze richting de wastafels voor een flinke poetsbeurt! Bumpie de Beer rijdt aan het einde van de dag met de Bumpiejeep over de hele camping om bij elke Bumpiehalte kinderen mee te nemen naar de Sprokkelplaats, waar als afsluiter van de dag een geweldige Sprookjes theatershow plaatsvindt.

Activiteiten in en om de camping

Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping meer dan genoeg te beleven. De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer in Overijssel.

Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodaties, van een eigen kampeerplek tot luxe Sprookjeskota en van een toercaravan tot Glamphome, Woodcottage of Sunlodge, met een groot dakterras die de hele oppervlakte van het huisje beslaat. Nieuw dit jaar zijn de KasteelLodges, luxe tenten die net zo comfortabel zijn als een vakantiehuis. Het unieke aan deze volledig ingerichte accommodatie is een ‘speelkasteel’ onder de luifel van het terras. Kinderen kunnen zich hier de ridder, prins of prinses van het kasteel wanen en de meest spannende zelfverzonnen avonturen beleven.

 

ZIE OOK: 365 Dagen Fietsen in Overijssel

 

De Sprookjescamping heeft als een van de weinige campings in Nederland de titel ANWB Bestcamping 2016 ontvangen. De camping behaalde in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximale aantal van 5 sterren. De Sprookjescamping opent op 15 april haar deuren voor een nieuw seizoen boordevol sprookjesplezier. Ervaar zelf waarom de Sprookjescamping de titel ANWB Bestcamping 2016 mag voeren!

 

 

De Sprookjescamping ligt midden in het prachtige Vechtdal waar heerlijk kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. Gasten kunnen gebruik maken van de luxe voorzieningen van de camping, zoals de sauna en sunshowers.

 

 

Comments are closed.