Verkeersbureaus.info breidt verder uit

Verkeersbureaus.info verwacht in 2016 een forse groei van het aantal bezoekers en van het aantal samenwerkingen. De aanstelling van Florence van der Voort en Jacqueline van Lier is een logische stap om aan de ene kant intenser samen te werken met partners, zoals verkeersbureaus, en aan de andere kant de bestemmingsinformatie op de website uit te breiden voor consumenten.
jacqueline-florence-barcelona-banner

Met de komst van Florence van der Voort en Jacqueline van Lier breidt het team van Verkeersbureaus.info uit in Barcelona. “De groei van Verkeersbureaus.info, in zowel klanten als content, past in onze strategie voor 2016,” aldus Patrick Mulder, publisher bij Verkeersbureaus.info.

Sinds 1 februari versterken Florence en Jacqueline het Content Marketing team vanuit het kantoor in Barcelona. Daarbij richt Florence zich op de communicatie met partners en klanten. Jacqueline zorgt ervoor dat de lezers van het platform voorzien worden van nog betere content. “Tijdens het Money Making Bloggersevent tijdens de afgelopen editie van de Vakantiebeurs heb ik al kennisgemaakt met een aantal van de 180 bloggers van Verkeersbureau.info. Ik heb gemerkt dat ze graag samen met ons inspirerende kwaliteitscontent willen produceren voor de lezers van onze website, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen”, vertelt Jacqueline.

Meer partners

Sinds kort is Verkeersbureaus.info partner voor Brand USA en zorgt zij voor de verspreiding van de digitale en papieren brochure. Gesprekken met meerdere partijen zijn in volle gang om de consument van betrouwbare bestemmingsinformatie te voorzien. Patrick vertelt:

“We verwachten dit jaar, door het aanbieden van handige eBooks over bestemmingen via e-mail marketing, een groei te realiseren naar ruim 750.000 bezoekers. In 2015 is het bezoekersaantal al gestegen met ruim 20%. Cijfers waar we trots op zijn”

Over Jacqueline van Lier

Jacqueline voert haar afstudeeronderzoek van de opleiding International Communication & Media aan de Hogeschool Utrecht uit bij Verkeersbureaus.info. Hiervoor heeft ze stage gelopen bij UNICEF Nederland en heeft ze een minor gevolgd aan de Universitat Autònoma de Barcelona. Om ervaring op te doen en haar horizon te verbreden heeft ze van september tot december bijgedragen aan de productie van Nacht van de VN in Amsterdam, georganiseerd door Nationale Jeugdraad.

Jacqueline van Lier

Jacqueline van Lier

Over Florence van der Voort

Als derdejaars Communicatiestudent aan de HAN in Nijmegen heeft Florence besloten om haar kennis van internationale communicatie uit te breiden bij Verkeersbureaus.info op het kantoor in Barcelona.

Florence van der Voort

Florence van der Voort

Comments are closed.