Rechtstreeks naar Iran vliegen met British Airways

British Airways zal vanaf 14 juli 2016 zes directe vluchten naar de hoofdstad Teheran van Iran gaan uitvoeren vanuit Londen. Over een jaar wordt dit uitgebreid naar dagelijkse vluchten.

Een boeing 777 van British Airways.

Een boeing 777 van British Airways.

Uitbreiding naar dagelijkse vluchten

British Airways begint met 6 vluchten per week, maar gaat uitbreiden naar dagelijkse vluchten vanaf de winter 2016. Dit geeft reizigers meer keus en flexibiliteit tussen Londen en het Midden-Oosten. De vluchten vertrekken vanaf Heathrow Terminal 5 en worden uitgevoerd door een Boeing 777.

 

 

Iran neemt toe in populariteit en heeft een groeiende economie. Bovendien is Teheran een goede stad voor business. “Ook wordt Teheran steeds populairder als vakantiebestemming onder toeristen vanwege de rijke geschiedenis, unieke architectuur en de lekkere gerechten. Teheran is een schatkamer aan moskeeën, forten en tempels, en de Tachara Palace is wereldberoemd vanwege zijn geweldige architectuur”, aldus Neil Cottrell van British Airways.

 

ZIE OOK: Iran: de reistrend voor 2016

 

 

Comments are closed.