Start de zomer van 2016 in de meest glamoureuze hotspot van Puerto Banús

Droom jij met dit vieze druilerige weer ook van zwoele zomerse avonden, al varend op een sloepje door de grachten? Blok vrijdag 29 april dan vast in je agenda en luid de zomer in stijl in in de Ocean Club Marbella!
ocean-club-marbella

Deze hippe beach club op een steenworp afstand van de populaire jachthaven Puerto Banús zal op vrijdag 29 april het negende zomerseizoen knallend openen met een Grand Opening Party. De Spaanse club zal geheel in het teken staan van het circusthema, met acrobatische entertainment, nouveau cirque kunstenaars en live muziek. Vergeet alleen niet je sloep thuis te laten, een jacht van 70 meter lang past beter in het havenbeeld.

Circus-achtig festival

Feestvierders, uiteraard gehuld in circuskostuum, zijn vanaf 19.00 uur welkom in de club aan het strand. De normaalgesproken minimalistische club met wit lederen bedden en een enorm turquoise zwembad wordt voor één avond omgetoverd tot een kleurrijk circus-achtig festival.

 

ZIE OOK: De mooiste naaktstranden van Andalusië

 

De resident DJ’s van de Ocean Club, Eduardo Reyes, B-NY, Nilo Contreras en Jay Saccone, zullen vanaf het grote podium het publiek vermaken met hun opzwepende beats en zomerse deuntjes. Vorig jaar schitterde Jess Glynne op het podium, wie de hoofdact van wereldniveau dit jaar zal zijn blijft nog even geheim…

 

 

Rond middernacht wordt de lucht boven de zee verlicht door een spectaculaire vuurwerkshow, waarna de circusartiesten, clowns en acrobaten nog door kunnen feesten tot 2 uur.

 

 

Zin gekregen in dit feest aan de Costa del Sol? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €200, inclusief hapjes en drankjes. Kijk voor meer informatie over het openingsfeest van Ocean Club Marbella op de website.

Comments are closed.