Compleet vernieuwde ms Eurodam terug in de vaart

Gasten van het ms Eurodam worden aan boord verrast met vernieuwde Lido Market, muziekpodia en suites. Het cruiseschip van Holland America Line is sinds 20 december weer in de vaart, na een verblijf van twee weken in het droogdok op de Bahama’s.
ms Eurodam

Lincoln Center Stage

Een opvallende vernieuwing is het Lincoln Center Stage. Daar speelt een ensemble, in samenwerking met het Lincoln Center for the Performing Arts, sfeervolle kamermuziek voor de gasten. In de club Billboard Onboard worden tophits van de afgelopen 50 jaar ten gehore gebracht in samenwerking met Billboard. Daarnaast is de Gallery Bar geopend in de voormalige discotheek Northern Lights. Het traditionele buffetrestaurant Lido is omgetoverd tot Lido Market en kreeg een upgrade in service en menu. Tot slot is New York Pizza in de plaats gekomen van Pizzeria Slice.

 

ZIE OOK:
Nieuw Holland America Line schip vaart in 2016 vanuit Amsterdam

 

Het ms Eurodam is het eerste cruiseschip van Holland America Line dat de upgrade in alle suites uitvoerde, als onderdeel van een renovatieprogramma van 300 miljoen dollar.

‘’We willen de beleving aan boord altijd fris en nieuw houden. Daarom werken we voortdurend aan creatieve concepten om onze gasten optimaal te laten genieten’’, aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. ‘’De Gallery Bar is een compleet nieuwe loungeplek. Deze, en meerdere veranderingen, zullen ook op onze andere cruiseschepen worden doorgevoerd. De gasten aan boord van het ms Eurodam zien het allemaal voor ‘t eerst tegelijk.’’

Uitgebreid entertainment aanbod

Gasten kregen niet eerder zoveel opties voor (muzikaal) entertainment met de toevoeging van het Lincoln Center Stage en Billboard Onboard, naast de al bestaande, populaire B.B. King’s Blues Club aan boord.

Dankzij een exclusieve samenwerking presenteert het Lincoln Center Stage een ensemble van topmuzikanten die ’s avonds kamermuziek ten gehore zullen brengen. Gedurende zeedagen speelt het ensemble ’s middags recitals.

In club Billboard Onboard verzorgen twee pianisten, een gitarist en een DJ een dynamische muziekshows met interessante feiten en cijfers uit de muziekindustrie die zijn verzameld door Billboard. Tussen de optredens van de topmuzikanten door kunnen gasten zingen,en hun muziekkennis testen met ‘weetvragen’ die op grote schermen worden gepresenteerd.
Het ms Oosterdam krijgt eveneens deze nieuwe muzieklocaties tijdens droogdok in april. Op andere Vista- en Signature-class schepen zullen deze veranderingen de komende jaren worden doorgevoerd tijdens hun droogdokbezoeken.

 

 

Het glas heffen in de Gallery bar

Het ms Eurodam introduceerde als eerste van de Holland America Line schepen de Gallery Bar aan boord. In deze stijlvolle, nieuwe bar wordt een exclusief cocktailmenu gepresenteerd door de beroemde mixologist Dale DeGroff. Het decor van de bar bevat een mix aan kunstwerken zoals portretten, stillevens, landschappen en abstracte kunst en is ontworpen voor een relaxte setting en een ontspannen conversatie.

De Gallery Bar zal ook geïnstalleerd worden aan boord van het ms Nieuw Amsterdam, het ms Noordam, het ms Westerdam, het ms Oosterdam en het ms Zuiderdam tijdens hun bezoeken aan het droogdok.

Verbeterde service en nieuw menu in Lido Market

Het traditionele Lido buffet is omgetoverd in Lido Market, een ‘culinaire marktplaats’ met verschillende thema’s waar gasten kunnen kiezen uit een selectie aan ‘comfort food’ tot wereldgerechten en vers klaargemaakte salades.

Gasten kunnen kiezen uit versgebakken brood en gebak onder de noemer Breadboard. Verse salades worden naar persoonlijke smaak klaargemaakt bij Wild Harvest. Homestead serveert klassieke gerechten. Distant Lands staat voor exotische wereldgerechten en Market Central biedt een continentaal ontbijt of een lichte maaltijd om mee te nemen. Bij de Lido Market zullen gasten, als onderdeel van de vernieuwde service, koffie, juice, water en (ice)thee aan tafel geserveerd krijgen. ’s Avonds worden de tafels gezellig aangekleed voordat de gasten hun keuze gemaakt hebben uit het nieuwe menu.

Pizza Made the New York Way

New York Pizza, dat al aan boord van het ms Nieuw Amsterdam werd geïntroduceerd, komt in de plaats van Pizzeria Slice. New York Pizza biedt vijf Big Apple-thema’s voor een ‘persoonlijke’ pizza die in tien minuten bereid wordt met de optie van zelf gekozen toppings. Na de bestelling krijgen gasten een pieper die afgaat als hun pizza uit de oven komt. Vooraf kan genoten worden van een salade. Na de pizza worden zoete desserts geserveerd.

Accommodatie van de suites verbeterd

Het ms Eurodam ontving als eerste Holland America Line schip uitgebreide vernieuwingen in alle suites, die uiteindelijk op alle Signature-, Vista- en R-class cruiseschepen zal plaatsvinden. De gehele kamer is opgefrist met nieuw tapijt en muurdecoratie, nieuwe meubels en linnen. Elke suite heeft voortaan een usb-oplaadpunt en LED bedlampen. De Neputune en Pinnacle suites kregen een Bose Bluetooth speaker. De badkamers zijn compleet vernieuwd met LED lichten in de spiegels, nieuwe vloer en een nachtlicht. Voor alle kamers zijn nieuwe tv’s geïnstalleerd met vele interactieve programma’s. Alle suites kregen een flatscreen tv met een nieuw interactief televisiesysteem, filmprogramma’s, maar ook dagelijkse informatie over het programma aan boord, een overzicht van de restaurants en wellnessmogelijkheden.

Comments are closed.