Ga kokkerellen in de buitenlucht

Je gelooft je ogen niet, zo mooi is de nieuwe tweepits-brander Onja van Primus. Scandinavisch design pur sang. Een slim en compact ontwerp, gemaakt van materialen als roestvrijstaal, leder, eik en messing. Met plezier nodig je vrienden en familie uit voor een outdoor-diner in het mooiste restaurant denkbaar: Moeder Natuur. Op de pitten is genoeg ruimte voor twee grote pannen; de vlam is eenvoudig regelbaar.
buiten-kokkerellen

Primus Onja kun je snel en gemakkelijk opzetten en opbergen. Je klapt de kookkoffer open en er ontstaat een stevige, stabiele kook-unit die de branders goed afschermt tegen wind. Het fornuis is krachtig genoeg om te koken voor vier personen. De deksel van eikenhout is te gebruiken als snijplank, maar ook als plateau om eten te serveren.

Stevige draagriem

Dankzij de stevige draagriem is Onja makkelijk mee te nemen; ideaal voor een outdoor diner in het park of een weekendtrip met kajak of fiets. Onja is onderdeel van de nieuwe Primus CampFire range en wordt met zorg vervaardigd in Europa, in Primus’ eigen fabriek.

 

 

Bij de ontwikkeling van Onja heeft Primus als voorwaarde gesteld om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Ze heeft hierbij de aanbevelingen van het Zweedse Environmental Research Institute (ILS) aangehouden. Dit geldt voor de keuze van de grondstoffen en voor het feit dat de materialen aan het einde van de levenscyclus eenvoudig kunnen worden gescheiden voor hergebruik.

Onja werkt op Primus 100g, 230g of 450g gascartridges. De Zweedse branderspecialist biedt ook een Duo Valve versie aan, hier passen vrijwel alle gascartridges op. Het is de ideale keuze voor iedereen die er de voorkeur aan geeft om zelf een fornuis mee te nemen op reis.

 

ZIE OOK: Vespa en picknick in zomerse Alpen

 

Informatie

Primus Onja is verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en online. Adviesverkoopprijs € 129,95 (Duo € 139,95).

Specificaties

  • Afmeting 430 x 140 x 290 mm
  • Output 2 x 2800 W / 2 x 10.000 BTU/h
  • Gewicht 3 kg
  • Personen 1-4
  • Verbruik 200 g / brander / uur

Comments are closed.