Vespa en picknick in zomerse Alpen

Wat is er romantischer dan samen op de scooter de groene Alpenweiden verkennen? Heerlijk erop uit met een goed gevulde picknickmand. Hotel Post in Lermoos heeft deze zomer een bekoorlijk arrangement: De Vespa Picknick Tour. Je waait lekker uit, terwijl je geniet van de imposante bergen rond Lermoos in Oostenrijk.

Op de Vespa door Oostenrijk

Op de Vespa door Oostenrijk

Je kunt kiezen uit een Mediterrane of een Tiroler picknick. De Mediterrane picknickmand bevat allerlei lekkers uit Italië en omstreken, plus een mooie fles rode wijn. In de Tiroler picknickmand vind je vooral streekproducten en schnaps.

 

ZIE OOK: Twee wijnwerelden in Lermoos

 

Hotel Post Gourmet Volpension

Drie overnachtingen in Hotel Post (4 sterren Superieur) inclusief:

  • 3 overnachtingen in Hotel Post Junior Suite A voor 2 personen
  • Dagelijks Post ontbijtbuffet, lunchbuffet en haute-cuisine 6-gangendiner
  • Post ‘Vespa & Picknick Tour’
  • Gratis gebruik van 2000 m2 Rosalpine Spa
  • Vanaf € 495,- per persoon

 

 

Hotel Post**** Superior in Lermoos

Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. In het zomerseizoen is men hier vooral gericht op het wandel- en fietstoerisme. Het gebied beschikt over meer dan 300 kilometer wandelpaden, een 9-Hole-golfbaan, talrijke zwembaden en rodelbanen.

Comments are closed.