De perfecte Valentijnsdag in New York City

NYC & Company moedigt New Yorkers en bezoekers aan om de liefde te delen in New York City op Valentijnsdag. Het gehele weekend van Valentijnsdag zijn de vijf wijken van de stad gevuld met tal van activiteiten en evenementen waar stellen samen in een romantische setting van elkaar kunnen genieten en waar singles hun ware liefdes tegen het lijf kunnen lopen. Kom naar New York en spread the love!
trouwen-new-york-city

Romantische Valentijnsdag

New York City is de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke en romantische Valentijnsdag”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Van een date onder de sterren van het Hayden Planetarium tot romantische wandelingen en chocolade proeverijen bij Wave Hill in de Bronx, het hart van onze vijf wijken kan gevoeld worden door de hele stad.”

 

ZIE OOK: Genieten van de Skyline van New York

 

Vier Valentijnsdag op het kruispunt van de wereld op Times Square, bij het Heart of Hearts kunstwerk. Het kunstwerk bestaat uit 12 gouden, spiegelende harten in een grote kring die een caleidoscopisch effect creëren door alle actie op Times Square te reflecteren. Degenen die op zoek zijn naar de perfecte plek om hun geloften opnieuw uit te spreken, kunnen naar Duffy Square komen voor een speciale ceremonie. Drie minuten voor middernacht zorgen de artiesten Peter Fischli en David Weiss in samenwerking met het Guggenheim museum voor een speciaal moment op Times Square waarbij ze de grote billboards gebruiken. Bezoek timessquarenyc.org voor meer informatie.

 

 

Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Valentijnsdagweekend met de ‘twee voor de prijs van één tickets’ tijdens Off-Broadway week met meer dan 30 producties. Voor de perfecte date night kun je naar het American Museum of Natural History waar koppels in het Hayden Planetarium onder de sterren kunnen genieten van champagne, chocola en muziek van het Josh Rutner Quartet. Liefhebbers van kunst zijn welkom bij het Brooklyn Museum voor een gratis Love and Lust in American Art tour. Liever lekker naar buiten? Kom dan naar het Central Park Conservancy Ice Festival met romantische ijssculpturen, een fotohokje, allerlei lekkernijen en ’s avonds een spectaculair silent disco feest. Daarnaast zijn de winterse tuinen van Wave Hill in de Bronx de perfecte plek voor een romantische dag met heerlijke chocolade- en wijnproeverijen.

“I Do”

Taking the next step? The Rink at Rockefeller Center biedt VIP tickets aan voor hun Engegament on Ice programma, waarbij je jouw geliefde romantisch op het ijs ten huwelijk kunt vragen onder luidt applaus van het publiek. Voor kaartjes kun je terecht op rinkatrockcenter.com. Daarbij kunnen stellen zich opgeven om elkaar het jawoord te geven bovenop de wereldberoemde Empire State Building tijdens een gave lichtshow. Vervolgens kun je genieten van een onvergetelijke cruise langs de skyline van New York met Hornblower New York Cruises .

 

 

Bij een Valentijns weekend hoort natuurlijk ook een romantische overnachting. In een van Manhattan’s nieuwste hotels, The Marmara Park Avenue, kunnen stellen genieten van een speciaal Suite Heart pakket, met drankjes in de bar, een ritje door Central park in een koets en een speciale hammam behandeling. Hotel Royalton New York biedt een speciaal Royalton Fireplace pakket aan stellen waarbij zij romantisch kunnen genieten van heerlijk eten en drinken naast de openhaard. Voor de ultieme luxe-ervaring zijn stellen welkom bij Sheraton New York Times Square, een luxe penthouse met wijnproeverijen en een in-suite kooksessie.

Comments are closed.