Bekijk het nieuwe seizoen van Heer & Meester in Hotel Des Indes Den Haag

Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel in Den Haag, speelt sinds vorige week weer een hoofdrol in het 2e seizoen van de misdaadserie Heer & Meester. In deze serie is Daan Schuurmans te zien is als Valentijn Rixtus Bentinck, die in de serie in Hotel Des Indes woont. Tot en met donderdag 7 april wordt de serie uitgezonden op NPO 1 om 20.30 uur.
des-indes-heer-en-meester

Waan je in de serie

Tijdens de uitzenddagen biedt Hotel Des Indes iedereen de mogelijkheid om zich in een scene van Heer & Meester te wanen en plaats te nemen in de elegante hotelbar. Voordat de serie begint kunnen gasten genieten van het driegangenmenu voor €29,50 per persoon in de Des Indes Lounge en om half negen is de serie te zien in de hotelbar van Des Indes.

 

ZIE OOK: Gemeentemuseum Den Haag maakt grootste Mondriaantentoonstelling ooit in Brazilië

 

Heer & Meester is een komische misdaadserie met als hoofdrolspeler de puissant rijke privédetective Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) die permanent woont in een suite van Hotel Des Indes in Den Haag. Valentijn is geliefd bij de vrouwen en naast de nodige romantiek beleeft hij ook spannende avonturen. Samen met zijn steun en toeverlaat Leo, de conciërge van Hotel Des Indes, weet hij zich altijd op een spannende en komische manier uit benarde situaties te redden en misdaden op te lossen. Ook in het tweede seizoen zet hij de zoektocht naar zijn verleden en ouders onverbiddelijk door.

 

 

Comments are closed.