Beste hotel Caribisch gebied op Aruba

Het Bucuti & Tara Beach Resort Aruba is het beste hotel in het Caribisch gebied. Het hotel heeft namelijk als enige hotel in de Caraïben een plaats bemachtigd in de categorie beste hotels ter wereld van de TripAdvisor Travelers Choice Awards 2016. Het populaire boetiekhotel staat op de 8e plaats in de top 10 van beste hotels wereldwijd. Bucuti debuteert hiermee direct met een hoge notering op deze felbegeerde lijst.

Het Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Het Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

De TripAdvisor-lijst van beste hotels is samengesteld op basis van miljoenen beoordelingen die gedurende het voorgaande jaar op het internationale reisplatform zijn geplaatst. De Travelers Choice Awards wordt al 14 jaar uitgereikt en heeft al 7000 accommodaties wereldwijd erkend. De winnaars van deze vermaarde prijs onderscheiden zich op het gebied van service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

ZIE OOK: Aruba maakt zich op voor Internationale Regatta

 

Het is een enorme eer om de top 10 van beste hotels ter wereld van de TripAdvisor Travelers Choice Awards te behalen. En een nog grotere eer dat we hiermee voor het tweede jaar op rij het beste hotel in het Caribisch gebied zijn. Het directe resultaat van de tomeloze inzet van het voltallige team van ons hotel. Wij proberen onze gasten keer op keer een onvergetelijke ervaring te bezorgen en deze vermelding is voor ons een geweldige bevestiging dat het gelukt is, aldus Ewald Biemans

, eigenaar van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba.

 

 

Consumenten die zich op een volgende reis oriënteren kunnen ervanuit gaan dat de Travelers Choice-lijst met prijswinnaars van goede kwaliteit zijn en dat onze lijsten betrouwbaar zijn

, aldus Barbara Messing, CMO TripAdvisor.

Comments are closed.