Wat is jouw Zuid-Afrika?

Voor de een staat Zuid-Afrika voor wijnvelden en prachtige uitzichten. Voor de ander is het heerlijk luieren op het strand en dansen in het drukke nachtleven van Kaapstad. Zuid-Afrika is héél divers. Zuid-Afrika is er voor iedereen. Wat is jouw Zuid-Afrika?

Wat is jouw Zuid-Afrika?

Wat is jouw Zuid-Afrika?

South African Tourism start 21 januari met een nieuwe campagne: Jouw Zuid-Afrika. Hier nemen hockeyster Ellen Hoog, YourLittleBlackBook’s Anne de Buck, blogger Jelmer de Boer en acteur Everon Jackson Hooi je mee naar de hoogtepunten van hun reis en vertellen zij door middel van een video wat het land ‘hun Zuid-Afrika’ maakt.

 

ZIE OOK: Vrijwilligerswerk in Zuid Afrika

 

Op wie lijk jij?

Houd jij tijdens een vakantie naast avontuur ook van lekker luieren aan het zwembad of genieten van een cocktail bij een hippe strandtent? Dan lig je misschien wel net als hockeyster Ellen Hoog op een strandbedje bij Shimmy’s Beachclub in Kaapstad. Volgens Ellen is een bezoek aan Aquila Game Reserve, een kleine versie van het welbekende Krugerpark, een absolute must. Eerst The Big Five spotten en dan een duik nemen in een verkoelend zwembad.

 

 

Of ben jij altijd op zoek naar creatieve broedplaatsen met trendy cafeetjes en heerlijke gerechten? Dan ben jij net zo gelukkig als Anne de Buck van YourLittleBlackBook in de buurt Maboneng in Johannesburg, dat bekend staat om haar koffietentjes en street art. Zij brengt graag een bezoek aan de lokale markten, zoals Neighbourhood market in Johannesburg en Kaapstad, waar locals, expats en toeristen samenkomen met hetzelfde doel: lekker eten en drinken.

Ben je altijd druk en graag bezig met een gezonde levensstijl, maar niet te beroerd om de teugels een beetje te laten vieren tijdens een trip? Dan is blogger Jelmer de Boer jouw ideale resipartner, hij start zijn ochtend het liefst met een hike en beklom Lion’s Head, voor ‘het mooiste uitzicht van de wereld’. Om daarna rustig bij te komen en aan een kleurtje te werken op het strand Clifton 4, waar ze wifi hebben zodat er nog wat mails gecheckt worden.

Ben je een daredevil op reis? Zoek het avontuur op net als Everon Jackson Hooi. Hij kan niet zonder de adrenaline door zijn lijf en abseilde 112 meter naar beneden van de Tafelberg. Wil je naast een enorme kick ook de schoonheid van Kaapstad beschouwen? Dan is paragliden wat voor jou. Je hangt als een vogel in de vlucht en vanaf deze hoogte kan je Kaapstad op een hele bijzondere manier ervaren.

 

 

Jouw voorkeur gaat uit naar…

Wat lijkt het meest op jouw Zuid-Afrika? Ellen Hoog, Anne de Buck, Jelmer de Boer en Everon Jackson Hooi begeleiden jou tijdens je ontdekkingstocht naar ‘Jouw Zuid-Afrika’,je maakt daarnaast kans op twee tickets naar Zuid-Afrika.

Comments are closed.