Frankrijk Paviljoen veel bezocht tijdens Vakantiebeurs

Frankrijk blikt positief terug op de afgelopen Vakantiebeurs. Veel bezoekers kwamen naar het Frankrijk paviljoen toe om zich te inspireren voor hun volgende vakantie naar Frankrijk.

De regio Picardië in Frankrijk

De regio Picardië in Frankrijk

Fabienne Javault, directrice van het Frans Bureau voor Toerisme: “we hebben gemerkt dat er bijzonder veel interesse voor Frankrijk is. Nederlanders interesseren zich erg in Frankrijk en stelden gedetailleerde vragen aan de Franse vertegenwoordigers op de beurs. Voornamelijk de authenticiteit, de ongerepte natuur en het uitgebreide culturele aanbod trekt Nederlanders naar Frankrijk. Men gaat graag met de hele familie naar Frankrijk. Ook merken we dat de bestemming Parijs weer aantrekt. We ontvingen verschillende vragen met betrekking tot Parijs van mensen die dit voorjaar of deze zomer een trip naar Parijs hebben gepland”.

121.593 Bezoekers voor Vakantiebeurs 2016

Afgelopen week bezochten 121.593 mensen de Vakantiebeurs. Bezoekers van de Vakantiebeurs waren met name geinteresseerd in Europese bestemmingen (68%). Frankrijk staat in de top 3 van populairste Vakantiebeurs bestemmingen (30%).

 

ZIE OOK: Samoëns: wintersport in charmantste dorp Frankrijk

 

Uit onderzoek van NBTC NIPO blijkt dat Nederlanders Frankrijk als favoriete bestemming voor de zomervakantie aanwijzen met een verwacht marktaandeel van 18%.

 

 

Comments are closed.