Altijd goed gemutst!

Fjällräven heeft dit seizoen een mooi en kleurrijk assortiment beanies. Cool, lekker warm en sportief.
fjallraven-ovik-melange-beanie

Are Beanie

Deze beanie van zacht acryl is keerbaar, met aan de ene zijde in contrasterende kleur de tekst ‘Fjällräven’ en aan de andere zijde het geborduurde logo.

 

ZIE OOK: De Fjällräven Classic 2016

 

Kiruna Beanie

De Kiruna Beanie is comfortabel en zacht, gemaakt van dubbel gebreid wol/acrylmengsel. Deze dunne uitvoering verwarmt perfect op koudere dagen. Het materiaal voert vocht af en verwarmt ook als het vochtig is. Aan de zijkant voorzien van een subtiel leren logo.
fjallraven-kiruna-beanie-grey

 

 

Övik Rib Beanie

Comfortabele, in ribbels gebreide muts van een zacht wol/polyamidemengsel met een licht gemêleerde look. Perfect op koude winterdagen, omdat de wol vocht afvoert en zelfs verwarmt als de vezels vochtig zijn. Aan de onderrand voorzien van een klein gevouwen leren logo.

Övik Melange Beanie

Soepele geribde muts van zacht acryl met dubbele draad voor een gemêleerd effect. Op de zijkant voorzien van een klein leren label met logo.

fjallraven-ovik-melange-beanie-grey

Kiruna Reflective Beanie

De Kiruna Reflective Beanie is voorzien van een gebreide streep van reflecterend garen rondom en een klein gevouwen leren logo aan de zijkant. Het is een zachte en comfortabele, gebreide muts van een mengsel van wol en acryl. De wol voert vocht af en verwarmt ook in vochtige staat uitstekend.

Keb Stormblocker Beanie

Deze gebreide muts van wolmengsel heeft een winddichte Stormblocker fleecevoering. Door de helmvorm worden oren en achterkant van de nek lekker warm gehouden. Voorzien van een klein logo van leer middenvoor.
fjallraven-keb-stromblocker-blue

Comments are closed.