Frankrijk op de Vakantiebeurs 13 – 17 januari 2016

Volgende week is het zover: de Vakantiebeurs 2016! Frankrijk is ook dit jaar weer van de partij in Hal 11. De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016 op de vertrouwde locatie: de Jaarbeurs in Utrecht.

De beurs is dagelijks van 10.00 – 18.00 uur geopend met een langere avondopening op de vrijdag tot 20.00 uur. Genoeg tijd om inspiratie op te doen voor de volgende vakantie in Frankrijk!

frankrijk-vakantiebeurs-2016

Bestemmingen

Cultuursnuiven in Nantes en La Baule ontdekken, tot rust komen in de prachtige natuur van de Limousin, actief in de Vogezen, gastronomie en historie in de Dordogne en de indrukwekkende Pyreneeën in het zuiden… De Franse vertegenwoordigers vertellen u maar al te graag over hun streek!

 

ZIE OOK: Samoëns: wintersport in charmantste dorp Frankrijk

 

Overnachten in een eigen tent, caravan of camper, of toch liever in een comfortabele accommodatie van de camping of in een luxe woning… er is keuze genoeg! Op het Frankrijkpaviljoen kunt u informatie inwinnen bij Chadotel, Yelloh! Village, campings in de Vendée en Happy Home.

 

 

Activiteiten

Naast inspiratie opdoen voor de vakantie, komt u ook in Franse sferen door bijvoorbeeld een glaasje wijn te proeven bij DGS Wijn of langs de lekker ruikende zeepjes en souvenirtjes bij de Zeepkist te struinen. Voor niets op vakantie? Speel mee met het vakantierad van Happy Home en win een vakantie in Frankrijk!

Praktische info

Kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid van de Jaarbeurs.. allemaal handig om te weten. Een toegangskaart via de website van de Vakantiebeurs kost €12,- in plaats van €15,50 bij de kassa tijdens de beurs. Een dagje vakantievoorpret voor een prikkie!

 

 

Comments are closed.