Schiphol op de 46ste editie van de Vakantiebeurs

Van woensdag 13 januari tot en met zondag 17 januari worden de bezoekers van de Vakantiebeurs meegenomen in de bruisende wereld van Amsterdam Airport Schiphol.

Amsterdam airport Schiphol

Amsterdam airport Schiphol

Omdat Schiphol in 2016 haar 100ste verjaardag viert, krijgen bezoekers van de vakantiebeurs historische ansichtkaarten en gratis kaarten voor de interactieve tentoonstelling ‘100 jaar Schiphol’ in het Amsterdam Museum. Bij wijze van voorproefje op deze tentoonstelling is er op de Vakantiebeurs een mini-tentoonstelling ingericht.

“Bezoekers kunnen hier in vogelvlucht de ontwikkeling van de luchthaven bekijken”

aldus Hanne Buis, Director Aviation Marketing van Schiphol. “Van het drassige stukje grond met een paar houten loodsjes tot de innovatieve mainport die het afgelopen jaar 58 miljoen reizigers heeft ontvangen.”

Kom naar de stand en win tickets naar Curaçao of Barcelona!

Ook dit jaar is Schiphol Parking vertegenwoordigd op de beurs voor alle info over parkeren óp Schiphol. Wij zijn te vinden in Hal 3 waar twee Schiphol Smart Parking Games gespeeld kunnen worden. De bezoeker die aan het einde van de beurs de hoogste score heeft behaald met de autorit op weg naar P3 wint twee tickets naar Curaçao! Degene die op tijd stil staat bij het rode knoppen spel, maakt kans op twee tickets naar Barcelona, 100 x 8 dagen Schiphol Smart Parking t.w.v. € 49,50 of 100 x See Buy Fly winkelvouchers t.w.v. € 25,-. Iedere bezoeker ontvangt tevens een € 5,- kortingsvoucher voor Schiphol Smart Parking. Winnaars krijgen uiterlijk een week na afloop van de beurs bericht.

 

ZIE OOK: Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol is open!

 

De Schiphol Parking stand is te vinden in Hal 3, B094.

 

 

Comments are closed.