Bijzondere vakanties bij Landal GreenParks

Maandag 4 januari werden de eerste gasten ontvangen op het nieuwe Landal Mooi Zutendaal, gelegen net over de Nederlands-Belgische grens op 12 km van Maastricht. Het is één van de vier nieuwe Landal-parken die zijn opgenomen in de nieuwe Landal-brochure 2016. Met ruim 75 parken midden in de natuur vormt de nieuwe brochure een inspiratiemagazine boordevol onvergetelijke vakantie-ideeën in zeven landen.

Bollo van Landal GreenParks

Bollo van Landal GreenParks

Behalve Landal Mooi Zutendaal zijn ook het afgelopen zomer geopende Landal Vlieduyn (Vlieland) toegevoegd, plus de nieuwe kustparken Landal Beach Villa’s Hoek van Holland en Landal Strand Resort Ouddorp Duin, die in de loop van 2016 de deuren openen, en waarvoor wel al geboekt kan worden. Stuk voor stuk mooie bestemmingen met bijzondere accommodaties. De wellness villa’s van Jan des Bouvrie op Mooi Zutendaal en de luxe strandhuizen òp het strand of in de duinen zijn aantrekkelijk voor een internationaal publiek.

 

ZIE OOK: Onthulling gedicht markeert officiële opening Landal Vlieduyn op Vlieland

 

Een bijzondere vakantiebeleving

De nieuwe Landal-brochure is vooral een inspiratiemagazine geworden. Alle actuele details zijn online te vinden. De website is aangevuld met een groot aantal inspirerende video’s.
“Gasten verwachten een bijzondere vakantiebeleving. In ons magazine en op de website bieden we inspiratie om zelf de mooiste vakantiebestemming te ontdekken. Ruim 65% van onze boekingen worden via internet gemaakt. De websites zijn aangepast, en zoekfuncties zijn uitgebreid, zodat gasten snel actuele informatie vinden, gemakkelijk kunnen vergelijken en advies krijgen op basis van hun specifieke wensen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Op www.ontdeklandal.nl plaatsen we bovendien de mooiste inzendingen, foto’s en verhalen van de unieke en bijzondere ontdekkingen die gasten met ons delen via #OntdekLandal op facebook, twitter, instagram en youtube. Hun ervaringen zijn weer een inspiratie voor anderen.” Een selectie van de mooiste foto’s van gasten is opgenomen in de nieuwe brochure.

 

 

Ontdek wat groen kan doen – natuur en recreatie gaan goed samen

De parken van Landal liggen midden in de natuur en dichtbij prachtige natuurgebieden. Natuur en recreatie gaan goed samen en vormen een belangrijk onderdeel van de vakantiebeleving van gasten. Niet voor niets zijn Landal en Natuurmonumenten al 10 jaar partners. Op diverse parken vinden gezamenlijke activiteiten plaats, zoals wandeltochten met boswachters, de Wilde Buitendagen en Oerrr. Een aantal Landal-parken biedt een educatief natuurbelevingspad en kinderen kunnen er op stap met de natuur-ontdekbox. De bushcraftavonden voor de jeugd, een interessante activiteit hoe te overleven in de bossen, de wildspotplaatsen en de nieuwe dierenweides zijn mateloos populair.

 

 

Volop inspiratie – bijzondere momenten

Landal biedt een enorme diversiteit aan speciale accommodaties zoals de Culinaire boerderij, de Wellness- en Newborn boerderij op luxe resort Hof van Saksen. De Ecowoning, loghomes, penthouses of luxe bungalows o.a. voorzien van jacuzzi, de kinderbungalows, de speciale hondenbungalows en de speciale accommodaties voor slechtzienden en slechthorenden. Ontdek het nieuwe buitenrestaurant op Miggelenberg, de Doggy Days voor hondenliefhebbers, het Kinderboekenweekend en de unieke kinderacademies (o.a. koken, mode, techniek) op Hof van Saksen. De jongste gasten volgen Bollo ook thuis, hij beleeft avonturen met Bijtje en Saar in een eigen TV-serie op RTL Telekids. De gratis Bollo app staat hoog genoteerd in de appstore.

Comments are closed.