Onthulling gedicht markeert officiële opening Landal Vlieduyn op Vlieland

Commissaris van de Koning John Jorritsma en waarnemend burgemeester Tineke Schokker van Vlieland hebben vrijdag jl. de officiële openingshandeling verricht van 36 luxe strandappartementen op het Waddeneiland. Dat gebeurde door – in het bijzijn van een groot aantal genodigden – een gedicht van eilanddichter Gerda Posthumus te onthullen aan de gevel van het appartementengebouw.

Opening Landal Vlieduyn

Opening Landal Vlieduyn

“Wij vinden het geweldig dat we nu onze gasten ook Vlieland als bestemming kunnen aanbieden. Een maand geleden ontvingen wij hier al de eerste gasten en hun reacties waren lovend. Allereerst over de fantastische locatie, midden in de duinen en vlakbij zee. Precies wat je wenst, als je op vakantie gaat op een van de Waddeneilanden,” aldus algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks. Hij gaf aan dat Landal zich zeer welkom voelt op Vlieland.

 

ZIE OOK: Vlieland nieuwe Waddenbestemming Landal

 

Vanaf de start hebben we snel en plezierig contact gehad met ondernemers op het eiland om te kijken hoe we kunnen samenwerken. Met 17.000 overnachtingen zullen onze gasten Vlieland ook een economische impuls brengen. Vanuit Landal Vlieduyn trekt men erop uit, het eiland verkennen, wandelen, fietsen en lekker eten en drinken.

 

 

Het nieuwe Landal Vlieduyn ligt op een prachtige locatie in de duinen, op ca. 150 meter afstand van het Noordzeestrand en beschikt over 36 luxe strandappartementen, waarvan een aantal met een privé sauna. Het rietgedekte gebouw harmonieert met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap. Er zijn voornamelijk duurzame materialen toegepast en al bij de ingebruikname zijn de strandappartementen gecertificeerd met een Green Key, hét keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector.

Comments are closed.