Niet meer falen met Valentijn: boek een hotelovernachting

De blik in haar ogen sprak boekdelen toen ze haar cadeau uit het papier pakte. “Alwéér een doos chocolade?”, vroeg ze teleurgesteld. Deze gedachte aan vorig jaar bezorgt je nu al de rillingen over je rug. Maar dit jaar gaat dat anders: je gaat een groot succes boeken bij je lief. En een hotelovernachting bij een Logis-hotel. Want daarmee maak je haar wél gelukkig met Valentijnsdag.

Naar een hotel met Valentijn

Naar een hotel met Valentijn

14 februari is vooral populair onder vrouwelijke Nederlanders. Ruim 75 procent van het vrouwelijke geslacht ziet het als een leuke en positieve dag. En 42 procent vindt deze dag net zo belangrijk als haar eigen verjaardag of huwelijksdag. Vrouwen willen verrast worden en dit gebeurt in hun ogen veel te weinig. Mannen, daarentegen, zien er vaak tegenop, en kopen geen cadeau of vergeten – tot overmaat van ramp – deze dag helemaal.

 

ZIE OOK: Een romantische reis naar Parijs voor Valentijn

 

Neem je partner mee naar een van de zeventien Logis-hotels in Nederland. Daar kun je heerlijk samen romantisch dineren, wandelen en fietsen, of gewoon helemaal niets doen. Je kunt alle kanten op; het is maar net waar je zin in hebt. Logis-hotels zijn namelijk landelijk gelegen, hebben een uitstekende keuken met streekproducten, bieden diverse fiets- en wandelroutes, en alle hoteliers zijn kenners van de omgeving en geven hun gasten graag advies op maat over (activiteiten in) de omgeving.

 

 

Drie tips van Cupido voor jou.

Boetiekhotel BonAparte in Barchem

Als Parijs je te ver is, komt Parijs wel jouw kant op. Geniet van het ultieme Frankrijk-gevoel in Boetiekhotel BonAparte in Barchem. Daar kun je zowel romantisch dineren als sportief de bossen in trekken. Bovendien is het hotel uitgerust met een sauna en zwembad. En geniet je samen met je lief van een heerlijke ontspanningsmassage of zonsessie.

 

 

Herberg De Klomp in Vilsteren

Geniet in een huiselijke brasserie of sfeervol restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekingrediënten. Hier kun je heerlijk romantisch samen genieten van de mooiste gerechten. Trek daarna de prachtige natuur van Landgoed Vilsteren in; het ideale startpunt van een urenlange wandel- of fietstocht door het beeldschone Vechtdal.

Hotel De Tuinkamer in Ruurlo

Zijn jullie een sportief koppel? Trek dan de natuur in. Bos, weilanden, beekjes: in het hart van de Achterhoek geniet je volop van een afwisselend landschap tijdens je hike. Schuif daarna aan tafel in het sfeervolle restaurant in de aangebouwde serre, dat de Logis Table Dinstinguée-erkenning kreeg. Ook Michelin onderscheidde De Tuinkamer met een Bib Gourmand. En je weet: liefde gaat door de maag.

Comments are closed.