Montenegro weer op de Vakantiebeurs

De afgelopen jaren was Montenegro de grote (of kleine) afwezige op de Vakantiebeurs in Utrecht.De Nationale Toeristische Organisatie (NTO) van Montenegro heeft inmiddels de waarde van de Nederlandse toerist onderkend en besloten weer aan de beurs deel te nemen.
kotor_bay_montenegro_adriatic_sea

Emil Kukalj, hoofd van de delegatie: “Mede door het toenemende aantal maatschappijen dat op Montenegro vliegt of gaat vliegen, zijn we dit jaar weer op de beurs aanwezig. Natuurlijk wisten we al dat veel Nederlanders nieuwsgierig waren naar ons prachtige land maar door de moeilijke vliegverbindingen bleef het vaak bij autobezitters, camperaars en fietsers. Nu, met meer directe vluchten naar de ‘Wild Beauty’, is het potentiële aantal reizigers aanzienlijk uitgebreid. Reden voor ons om van 12 t/m 17 januari op de Vakantiebeurs aanwezig te zijn”

 

ZIE OOK: Vlieg nu ook vanuit Nederland naar het prachtige Montenegro

 

Land van de Zwarte Bergen

Paul Wennekes, journalist en al vijf jaar woonachtig en werkend in het land van de ‘Zwarte Bergen’: “Een unieke kans om kennis te maken met een van de kleinste landen van Europa. Een land met een prachtige kust en indrukwekkende bergen. Een land voor rustzoekers aan zee, fietsers, mountainbikers, wandelaars, vissers, natuurliefhebbers en ga zo maar door. Eigenlijk kan iedereen zich uitleven in ons land. Van de discostapper tot de vogelaar, van de skiër tot de rafter. En, motorliefhebbers, opgelet: Montenegro heeft meer dan 2000 kilometer panoramische routes uitgezet, die natuurlijk ook door automobilisten en camperaars kunnen worden benut.”

Montenegro is te vinden op stand 7D.050 en er zullen verschillende vertegenwoordigers uit Montenegro op de beurs aanwezig zijn die u graag informeren over de mogelijkheden die dit land te bieden heeft.

 

 

Elke beursdag, behalve zondag, is er een fotopresentatie om 11.00 uur en 14.00 uur, welke gegeven wordt door Paul Wennekes, auteur van de eerste Nederlandstalige reisgids voor Montenegro. Tijdens de presentatie neemt hij u mee naar de unieke plekken van dit bijzondere land.

 

 

Comments are closed.