Star Wars Marathon bij Emirates

Passagiers van Emirates krijgen vanaf januari de mogelijkheid om de eerste zes Star Wars films tijdens één vlucht te bekijken. Het is voor het eerst dat deze films beschikbaar zijn op het prijswinnende entertainmentsysteem ice van Emirates.

Star Wars bij Emirates

Star Wars bij Emirates

Passagiers kunnen zich compleet onderdompelen in de speciale Star Wars sectie van het ice Digital Widescreen. De selectiebestaatuit: Star Wars: A New Hope (1977); Star Wars: The Empire Strikes Back (1980); Star Wars: Return of the Jedi (1983); Star Wars: The Phantom Menace (1999); Star Wars: Attack of the Clones (2002) en Star Wars: Revenge of the Sith (2005). De zevende en binnenkort uitgebrachte film, Star Wars: The Force Awakens, zal begin 2016 aan boord beschikbaar zijn.

 

ZIE OOK: Emirates start met dagelijkse vlucht naar Bali

 

Patrick Brannelly, Divisional Vice President – Customer Experience bij Emirates zegt:

 

 

We proberen altijd om onze passagiers de beste entertainment keuze te bieden aan board en we zijn dan ook zeer enthousiast om de eerste zes Star Wars films te kunnen vertonen. Met een totale duur van meer dan 13 uur, kunnen passagiers alle films op bepaalde langeafstandsvluchten bekijken. Dit geeft de Star Wars fans de mogelijkheid om alle klassiekers nog een keer te kijken en voor anderen is dit het perfecte moment om te zien waarom deze reeks wereldwijd zo’n grote achterban heeft.

Comments are closed.