Stel met Compose je eigen muziekreis samen

Muziekreizigers willen steeds meer invloed uitoefenen op hetgeen zij aangeboden krijgen en minder kant-en-klaar producten. Hannick Reizen verjongt en heeft een nieuw aanbod voor liefhebbers van klassieke muziek die van vrijheid, flexibiliteit en muzikale verrijking houden.
compose-hannick-reizen

Compose reizen zijn geschikt voor de zelfstandige reiziger die tegelijkertijd muzikale verdieping wenst van een muziekexpert. Op dit moment worden drie Compose reizen aangeboden: Winterfestival in Noorwegen, Bachstad Leipzig en Bilbao. Bij Compose stelt de reiziger zelf zijn ideale trip samen. De reizen vindt men uitsluitend op de website en in de aparte flyer.

Programma

De nieuwe Hannick Reizen brochure 2016 biedt klassieke muziek reizen naar 17 landen. Van speciaal op maat gemaakte reizen tot groepsreizen onder leiding van een muziekexpert. Van een unieke uitvoering van de opera Tannhäuser in de beroemde Sängersaal van de Wartburg tot een ontdekkingsreis door de Verenigde Arabische Emiraten met concerten in Emirates Palace in Abu Dhabi. Ook is de reisorganisatie te vinden op bekende festivals zoals de Telemann Festtage in Maagdenburg, de Bayreuther Festspiele, het operafestival van Verona en het Puccini Festival in Toscane. Wie kennis wil maken met de cultuurstad Zürich en haar hoogstaand muziekaanbod, kan een individuele muziekreis naar deze Zwitserse stad maken. Tot slot biedt de muziekreizenspecialist diverse paasreizen aan naar o.a. Krakau, Leipzig en de kunststad Basel.

 

ZIE OOK: Hannick Reizen, al 25 jaar specialist in muziekreizen

 

Nieuwe themareis: Hoe veilig is Europa 70 jaar na bevrijding?

Themareis naar de invasiestranden van Normandië met een afsluitend concert in Rouen. Samen met NAVO-generaal b.d. Arie Vermeij reist men naar Normandië en gaat op zoek naar de antwoorden op de vraag hoe veilig Europa tegenwoordig is.

 

 

400 jaar Shakespeare in 2016

In april 2016 wordt herdacht dat Shakespeare 400 jaar geleden gestorven is. Shakespeare en muziek zijn altijd met elkaar verbonden geweest. Hannick Reizen schenkt aandacht aan Shakespeare met een speciale reis naar Engeland.

Nieuwjaarsreceptie – vrijdag 15 januari 2016

Op vrijdag 15 januari 2016 zijn de Hannick-klanten van harte welkom tijdens de Nieuwjaarsreceptie op het kantoor aan de Veersedijk 95 in Hendrik-Ido-Ambacht. Muziek(reizen), champagne en gezellig samenzijn vormen de ingrediënten van de middag. Om 14.00 uur verzorgen muziekkenners een muzieklezing over de barokopera en over het muziekeducatie project El Sistema. Nick Gerretsen laat u traditiegetrouw een aantal topwijnen proeven.

Comments are closed.