Hannick Reizen, 25 jaar specialist in muziekreizen

Hannick Reizen bestaat in 2015 precies 25 jaar. De afgelopen tweeënhalf decennia is gebleken dat kwaliteit, service en flexibiliteit de sleutels tot succes zijn, waardoor het bedrijf is uitgegroeid tot grootste aanbieder van klassieke muziek reizen op de Nederlandse markt. Het jubileumjaar staat in het teken van een aantal feestelijke reizen en ontmoetingen. Er zijn twee bijzondere jubileumreizen samengesteld: een feestelijke jubileumcruise over de Seine (27 maart) en een muzikale bus/vliegrondreis door Europa met bezoeken aan Würzburg, Tirol en de bloemenstad Merano (19 augustus).
hannick-reizen-25-jaar-specialist

Nieuwe muziekreizen brochure 2015 is uit!

In deze brochure staan 43 groepsreizen en een groot aanbod individuele muziekreizen in het voorjaar en in de zomer. Bij Hannick Reizen kan de muziekliefhebber zijn passie voor klassieke muziek combineren met zijn liefde voor reizen. Het beleven van klassieke muziek op bijzondere locaties staat tijdens de reizen centraal.
 
ZIE OOK: Hannick Reizen bemachtigt tickets voor het Nieuwjaarsconcert in Wenen
 
Primeurs zijn: Lentefestival in Monte Carlo, reis Meesterpianisten Lang Lang en Zimerman naar Duitsland, Muziekfestival in Bergen, Festival van Vlaanderen, Chambord muziekfestival aan de Loire, Luxemburg met de complete Beethoven-symfonieën, Parijs & Versailles en de Bregenzer Festspiele.
 

 

Herdenkingsjaar van twee grote componisten (150 jaar)

Zowel de Finse grootmeester Sibelius als de Noorse Grieg kunnen in 2015 op veel belangstelling rekenen van de concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Hannick Reizen biedt een lentereis aan naar de Cote d’Azur met een galaconcert ter ere van 150 jaar Sibelius in het Auditorium Reinier III in Monaco. Een ander groot cultureel feest vindt plaats in de Hanzestad Bergen met concerten van Grieg in de Grieghallen en in het Grieg Museum Troldhaugen, de woning van componist Grieg. Hier wordt het 150e geboortejaar van Grieg herdacht.

Groepsreizen: gezamenlijk muzikaal genieten

‘Samen genieten van muziek’ is het thema van de groepsreizen. Deze reizen kenmerken zich namelijk door het reizen in een gelijkgestemd gezelschap met een gezamenlijke interesse voor klassieke muziek. Musici, musicologen of muziekkenners nemen de reizigers mee op een muziekreis. Voorafgaand aan de uitvoering geven zij uitgebreide muziektoelichtingen. De reisprogramma’s worden aangevuld met culturele excursies.

Individuele muziekreizen & reizen op maat

Ruim 75% van de individuele reizigers boekte afgelopen jaar een reis op maat. Voor 2015 heeft Hannick Reizen wederom een gevarieerd aanbod van individuele muziekreizen en maatwerk bestemmingen, o.a. Verona, Milaan, Valencia, Dresden en talrijke zomerfestivals. Hannick Reizen regelt alles naar de specifieke wensen van de klant.

Nieuwjaarsreceptie – zaterdag 10 januari 2015

In het teken van 25 jaar Hannick Reizen nodigt de organisatie haar klanten uit voor een Nieuwjaarsreceptie op het kantoor aan de Geestbrugweg 28 in Rijswijk. Muziek(reizen), champagne en gezellig samenzijn vormen de ingrediënten van de middag. Er worden korte muzieklezingen gehouden. Uitgebreide informatie vindt men op www.hannick.nl

Comments are closed.