Die Skattejag: ga op jacht naar de juweeltjes van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door haar oneindige diversiteit. Gastvrij, authentiek en avontuurlijk zijn kernwoorden die het land het beste omschrijven. Veel reizigers bezoeken het land vanwege de prachtige natuur, maar Zuid-Afrika staat ook bekend om haar bruisende wereldsteden, zoals Johannesburg, Durban en Kaapstad.

Die skattejag in Zuid-Afrika

Die skattejag in Zuid-Afrika

Naast de welbekende highlights is er nog veel meer moois te ontdekken in Zuid-Afrika. Het land kent veel verborgen juweeltjes; van verlaten stranden waar je in alle rust de zonsondergang kan bekijken tot gezellige rooftopbarretjes met heerlijke cocktails in Kaapstad. Het ontdekken van de juweeltjes van Zuid-Afrika, naast de bekende must-sees en hotspots, maakt jouw reis onvergetelijk.

 

ZIE OOK: Alleen reizen in Zuid Afrika: Neem de Bazbus

 

Daarom is nu de schattenjacht geopend! South African Tourism brengt de verborgen juweeltjes onder de aandacht van 10 tot en met 20 december met Die Skattejag. Als deelnemer aan die skattejag ga je op zoek naar de juweeltjes van drie typische Zuid-Afrikanen: de wijnboer, een local lady en een ranger. Via de Facebook pagina van Mijn Zuid-Afrika zullen zij hints geven over hun juweeltje.

 

 

Het invullen van elk juist juweeltje brengt je dichter bij de onthulling van het ultieme juweel van Zuid-Afrika. Heb jij de drie juweeltjes gevonden, dan maak jij kans op onder andere een Zuid-Afrikaanse wijnproeverij, een kookworkshop met lokale gerechten en tickets naar Safaripark Beekse Bergen.

Comments are closed.