Serious Fashion Walk voor 3FM Serious Request

Onder de naam SERIOUS FASHION WALK! organiseert SESSIBON op zondag 20 december de langste catwalk beleving ooit. Ruim zestig kilometer fashionshow dwars door Sittard, Maastricht en Heerlen.

Serious Fashion Walk in Heerlen

Serious Fashion Walk in Heerlen

Met honderd modellen, andere professionals en muzikale begeleiding van percussie groepen & fanfares gaan zij lopend, met de bus en in de trein op weg naar het Glazen Huis welke dit jaar in Heerlen gestationeerd is. Het doel? Een cheque van minimaal tienduizend euro overhandigen aan 3FM Serious Request waarbij dit jaar geld wordt ingezameld voor jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden in oorlog- en conflictgebieden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

 

ZIE OOK: Kick-Off voor 3FM Serious Request

 

Iedereen kan helpen om het doel van Serious Fashion Walk te bereiken! Middels deze actie creëert men een platform waarbij retailers in de vorm van modewinkels op een ludieke manier hun steentje kunnen bijdragen. Retailers kunnen een model adopteren en staan hierbij een silhouet af voor één dag. Het geadopteerde model loopt dan in een outfit van de winkel mee in de stoet. Het geld dat betaald wordt voor het model, gaat rechtstreeks naar 3FM Serious Request. Daarnaast worden zzp-ers in de vorm van modellen en andere professionals getriggerd en krijgen ze een unieke mogelijkheid om in actie te komen.

 

 

Wil je het team van SERIOUS FASHION WALK versterken en/of een model adopteren? Check dan snel de informatie op de website: http://srh15.nl/limburg-in-actie/serious-fashion-walk/ en strijd mee voor 3FM Serious Request!

Comments are closed.