Kick-Off voor 3FM Serious Request

Met vier evenementen op één dag start Heerlen op vrijdag 18 september officieel de warming-up voor 3FM Serious Request 2015. Precies drie maanden voordat het Glazen Huis op het Pancratiusplein op slot gaat.

Het Glazen Huis in Heerlen

Het Glazen Huis in Heerlen

Aankomst fietsende ambtenaren

Op 12 september vertrok een groep Heerlense ambtenaren voor een fietstocht van ruim 1000 kilometer langs alle steden die gastheer waren voor het Glazen Huis. Al fietsend schudden zij Nederland wakker om in actie te komen. Onderweg halen zij geld op. Dat verdient een warm onthaal op vrijdag 18 september, vanaf 15.00 uur op het Pancratiusplein. Sportievelingen die daar niet op willen wachten, kunnen de laatste kilometers meefietsen vanuit Roermond of Sittard. In Heerlen barst vervolgens de ‘Serious Cycling Party’ los met de DJ’s Roger Schepers en Wim Frijns.

 

ZIE OOK: Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 lanceert website

 

Studenten gaan los

Heerlen toont zich vanaf 16.00 uur een ware studentenstad als aan de Rector Driessenweg 8 een gezellige vrijdagmiddagborrel begint. Op de beoogde locatie voor een campus wordt de ‘Serious Students Party’ aangekleed met live muziek, een expositie, film, food en lounge. De entree is gratis. Tussendoor kunnen goede ideeën gedropt worden om Heerlen een echte studentenstad te laten zijn.

 

 

Kick-Off

Nog meer feest. Tussen 19.00 uur en middernacht vindt op het Pancratiusplein de ‘Serious Kick-Off’ plaats. 3FM DJ Sander Hoogendoorn – elke zaterdag- en zondagmiddag op de radio – is erbij. Na hem treden de ‘Rising Star DJ’s’ van Parkstad op. Met Kim Kaey, Nothing But Funk, Brothers in Law, en Dsquared. Ook dit evenement is gratis te bezoeken.

Meet & Greet

In een ongedwongen sfeer borrelen met de vrienden van Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015. Vanaf 17.00 uur op het Pancratiusplein. De entreeprijs is een vrije gave voor 3FM Serious Request.

Weersomstandigheden

De organisatie houdt ook rekening met het weer. De transparante overkapping van Parkstad Culinair blijft staan. Als het gaat regenen dan staan de bezoekers in ieder geval droog. Er is dus geen reden om niet te komen.

Website

Op de fris aangepaste website SRH15.nl vindt men alle informatie over de Serious Kick-Off, maar ook interessante informatie over hoe men in actie kan komen voor 3FM Serious Request en meer.

Comments are closed.