Zakenreis van deur tot deur

De innovatieve airport taxiservice Tinker en evenementen- en zakenreisspecialist ATPI zijn een samenwerking aangegaan. De partijen doen dat vanuit de gemeenschappelijke gedachte dat een zakenreis niet pas begint op het vliegveld, maar al bij vertrek van huis – met een taxiservice van en naar de luchthaven.

Zakenreis van deur tot deur

Zakenreis van deur tot deur

Gerben Abbink, founder van Tinker: ‘’ATPI kent de zakenreizigers, weet waar behoefte aan is en denkt met hun klanten mee. Een mooie doelgroep, waarvoor onze taxiservice interessant is. Samen zorgen we voor een zakenreis van begin tot eind.’’ Willem Starink, Divisional Managing Director van ATPI Nederland en België: ‘’We versterken elkaar, omdat we het de reiziger zo aangenaam, tijdsefficiënt en kostenbesparend mogelijk willen maken. Een prettig uitgangspunt voor deze samenwerking.’’

 

ZIE OOK: Zakenreizen in de lift

 

Zakenreis service

Tinker is naar eigen zeggen geen gewone ‘airporttaxi’, maar een service. Deze service zorgt voor een ontspannen begin van de zakenreis, waarbij ook efficiëntie van tijd om de hoek komt kijken. De taxi brengt reizigers namelijk bij de gate van het vliegveld, terwijl hij een presentatie kan voorbereiden, werkmails beantwoordt of de noodzakelijke belletjes pleegt. Dit alles voor de meest voordelige prijs. ATPI is altijd op zoek naar nieuwe leveranciers die de beste services en reisoplossingen bieden, met de zakenreiziger als uitgangspunt. Deze overeenkomst met Tinker geldt momenteel voor de Nederlandse en Belgische markt.

 

 

Tinker:

Vanaf de start (november 2012) maakt de innovatieve airport taxi service Tinker luchthavenvervoer interessant – lees betaalbaar – voor een groter publiek. Operationeel in 3 landen hebben er al meer dan 300.000 passagiers gebruik gemaakt van de service. Veel taxi’s staan meer dan de helft van de tijd stil of rijden leeg rond; Tinker maakt gebruik van die overcapaciteit en verkoopt die per stoel net als een luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf werkt alleen met chauffeurs en kleinschalige taxibedrijven die gecertificeerd zijn en zich bewezen hebben klantgericht te handelen. Tinker is 24/7 operationeel en op de grotere luchthavens staan charmante hostesses, Tinkerbelles, gereed om de passagiers op te vangen.

Comments are closed.