Toeristisch Zuid-Limburg in actie voor het Glazen Huis

Afgelopen weekend startte officieel de door de VVV voorbereide Kras-Kortingskaarten-actie voor gasten en inwoners, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het Glazen Huis dat vanaf 18 december in Heerlen komt te staan. Wethouder Jan Vermeer van de Gemeente Valkenburg aan de Geul en adjunct directeur Edith Kurris van de VVV Zuid-Limburg beten dit weekend de spits af. Ze verkochten voor € 1,- per stuk de kaarten aan bezoekers van Kerststad Valkenburg, die hun bijdrage in het speciaal voor dit doel gemaakte ‘Limburgse Glazen Spaarhuisje’ konden storten. De actie snijdt aan twee kanten. Enerzijds levert het de ontvanger leuke voordelen en kansen op en anderzijds kan de toeristische ondernemer leuke kortingen aan de consument aanbieden door actief mee te werken aan de actie. Onder de medewerkers van de VVV Zuid-Limburg is inmiddels een heuse competitie ontstaan om zoveel mogelijk kraskaarten te verkopen. De opbrengst van de actie gaat geheel naar het goede doel van 3FM Serious Request Heerlen 2015 en wordt aangeboden namens héél toeristisch Limburg.

Het Glazen Huis in Heerlen

Het Glazen Huis in Heerlen

Voordeel voor gasten en inwoners

Met de Kras-Kortingskaarten steunt de ontvanger niet alleen het goede doel, hij of zij maakt bovendien kans op een weekend Zuid-Limburg. Ook biedt de kaart gratis entree voor twee personen bij Holland Casino in Valkenburg én aantrekkelijke kortingen van 10%, 15% of 20% bij de deelnemende bedrijven op de speciale themapagina.

 

ZIE OOK: Kick-Off voor 3FM Serious Request

 

Voordeel voor ondernemers

Ondernemers die aangesloten zijn bij VVV Zuid-Limburg, kunnen naast het aanbieden van een aantrekkelijke korting op hun locatie, ook meedoen aan de actie door de kraskaarten te verkopen of schenken aan gasten, klanten, familie en/of vrienden. Velen van hen, hebben het ‘Limburgse Glazen Spaarhuisje’ dan ook al enige tijd in hun zaak staan.

 

 

Inzet van VVV medewerkers

In de loop van de maand ondersteunen medewerkers van de VVV Zuid-Limburg ook zelf dit project door in verschillende plaatsen de straten op te gaan en de kraskaarten te verkopen in de VVV Limburg Winkels in Sittard, Heerlen, Vaals, Gulpen en Valkenburg.

 

 

Comments are closed.