Ischgl opent wintersportseizoen met verse sneeuw en zon

Als een van de eerste wintersportgebieden heeft Ischgl vandaag het startschot gegeven voor het winterseizoen 2015/2016. De sneeuwcondities op de pistes in deze lifestyle bestemming zijn goed te noemen. Dankzij recente sneeuwval, hoge ligging en lage temperaturen is de sneeuw in het skigebied van de Silvretta Arena van uitstekende kwaliteit.

Het legendarisch Ischgl 'Top of the Mountain' concert

Het legendarisch Ischgl ‘Top of the Mountain’ concert

Wintersportliefhebbers kunnen op de geopende pistes naar hartenlust hun sport uitoefenen. Ischgl verwacht het weekend 30 van de in totaal 45 liften geopend te hebben. De regionale meteorologen brengen nog meer positief nieuws. Voor de komende dagen wordt er meer sneeuw verwacht.

 

ZIE OOK: Surfin’ de pistes van Ischgl: The Beach Boys openen winterseizoen met ‘Top of the Mountain Opening’ concert

 

Top of the Mountain Openingsconcert

Aanstaande zaterdag 28 november vindt in de lifestyle bestemming het legendarische Top of de Mountain openingsconcert met de Amerikaanse hitband The Beach Boys plaats. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort.

 

 

Comments are closed.