Surfin’ de pistes van Ischgl: The Beach Boys openen winterseizoen met ‘Top of the Mountain Opening’ concert

Op zaterdag 28 november opent de Amerikaanse hitband The Beach Boys het winterseizoen 2015-2016 in Ischgl (Tirol) met het Top of the Mountain Opening Concert. Tijdens het concert brengt de Amerikaanse band alle legendarische hits ten gehore, van Surfin’ en Sloop John B tot Good Vibrations. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Twee dagen eerder, op donderdag 26 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes.

Het legendarisch Ischgl 'Top of the Mountain' concert

Het legendarisch Ischgl ‘Top of the Mountain’ concert

Met de single ‘Fun, Fun, Fun’ weten The Beach Boys de juiste snaar te raken voor de start van een nieuw wintersportseizoen in dé lifestyle bestemming van de Alpen. De Amerikaanse band domineerde in de jaren ’60 en ’70 met hun ‘surf sound’ de hitlijsten in Amerika, Europa en Nederland. Zo heeft ‘Sloop John B’ in Nederland de hoogste notering gehaald. Het nummer stond in 1966 vier weken lang nummer één en is dat jaar uitgeroepen tot Hit van het Jaar. De latere single ‘Good Vibrations’ (1966), werd een grote hit met een nummer vier notering in de Singel Top 100. Ook de opvolger ‘Then I Kissed Her’ (1967) kwam met een nummer drie notering in de Single Top 100. De meest recente grote Beach Boys hit ‘Kokomo’ (1989) uit de film Cocktail met Tom Cruise, veroverde een vierde positie in de Single Top 100 en werd alarmschijf.

 

ZIE OOK: Ski’s maken plaats voor Pk’s in Ischgl

 

Met de legendarische Top of the Mountain Openingsconcerten eind november, bewijst Ischgl (Tirol) zich ieder jaar opnieuw als een van de eerste wintersportresorts het winterseizoen te openen. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort. Een geldige skipas geeft gratis toegang.

 

 

Dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, gerenommeerd om de uitstekende piste-condities, gastronomie, klasse après-ski en goede liftfaciliteiten. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met het concert treden The Beach Boys in de voetsporen van o.a. James Blunt, 30 Seconds to Mars, Robbie Williams, Elton John, Rihanna, Lionel Richie, Pink!, Bon Jovi en Katy Perry die eerder op het podium stonden.

Comments are closed.