Tinker biedt tickets Schiphol vanaf €6,99

De Nederlandse innovatieve airport taxi service Tinker opent de aanval op de Nederlandse Spoorwegen, door naar de luchthaven te rijden vanaf €6,99.
tinker-luchthaven

Vijf luchthavens

De prijs wordt aangeboden aan klanten, die van en naar de vijf luchthavens in Nederland reizen. Tinker stelt 5.000 stoelen ter beschikking in de TinkerTaxi’s, waarmee men voor tarieven van de NS met de taxi van en naar de luchthavens kan reizen. Dit is vergelijkbaar met wat Ryanair in de luchtvaart doet. Vanaf woensdag 25 november zijn de ritten te boeken vanaf €6,99.

 

ZIE OOK: Slim reizen met Tinker

 

“Wisselstoringen, seinstoringen en blaadjes op de rails. Iedereen heeft deze excuses weleens over het perron horen schallen. Als het niet deze operationele zaken zijn, dan vallen ze wel op met hun malafide bestuurlijke praktijken. Denk aan het Fyra debacle of het binnenhalen van het openbaar vervoer in Limburg. De afgelopen weken stonden de kranten vol over de bestuurlijke malaise bij de NS. Men is er klaar mee en het is nu tijd voor actie. We willen iedereen in Nederland er bewust van maken, dat men niet afhankelijk is van de Nederlandse Spoorwegen”, aldus founder Gerben Abbink.

Europa

Tinker breidt dit jaar haar diensten verder uit op de luchthavens van Europa. Onder meer Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk staan op de planning om toegevoegd te worden aan het netwerk. Voor volgend jaar staan er meer Europese landen op de planning.

Comments are closed.