Slim reizen met Tinker

Afgelopen 1 december 2012 is Tinker met een nieuw reissysteem (een travel-netwerk) op de markt gekomen. Tinker vervoert reizigers per luxe taxi van en naar diverse luchthavens, te beginnen met Schiphol. Tinker biedt vervoer aan per stoel en combineert dit met een een ‘smart’ online boekingssysteem. Doordat we meerdere passagiers kunnen combineren per auto wordt reizen socialer en slimmer, en daardoor dus ook voordeliger voor de consument. De essentie van reizen komt weer hoog in het vaandel te staan. Het motto is: ‘De waarden van vroeger, de kracht van nu!’

Bij de voordeur

Tinker maakt gebruik van de bestaande netwerken (vervoersbranche, reisagenten). De mensen achter Tinker zijn er van overtuigd een bijdrage te kunnen leveren om de reisbranche nog efficiënter en klantgerichter in te richten. Een lastig onderdeel van reizen is vaak het vervoer naar de luchthaven. Het openbaar vervoer biedt onvoldoende zekerheid en vaak minder comfort door tochtige stations en overstapproblemen tijdens het reizen. Met Tinker begint de reis echt bij de voordeur. Dit levert direct rust en ontspanning op voor de consument. Tinker zorgt ervoor dat de passagier thuis of van de luchthaven wordt opgehaald en dat tegen een prijs die concurreert met het openbaar vervoer en ook het eigen vervoer. Zelfs als de consument alleen wil reizen is Tinker in veel gevallen voordeliger. Zo kost een rit vanaf Utrecht naar Schiphol € 33,– op basis van 42 km’s. En vanaf Enschede naar Schiphol € 100,– op basis van 174 km’s.

 

 

Opvallend verschil

Tinker past als eerste bedrijf ter wereld Inventory Free Revenue Management (IFRM) toe en koppelt dat aan een gedecentraliseerd routing platform. Dit houdt in dat er een win-win situatie ontstaat voor de partners waar Tinker mee samen werkt. Meer te rijden kilometers voor de vervoerders, meer omzet en hogere service voor de reisagenten en een eerlijkere prijs voor de consument.

Op de website www.tinker.travel kan via een eenvoudig boekingsformulier de consument tot minimaal 24 uur van te voren een reis van en naar de luchthaven boeken. De consument kan volstaan met het printen van zijn ticket uit te printen en die samen met zijn koffers te overhandigen aan de chauffeur. Die staat overal en altijd op de gewenste datum en tijd voor de deur.

Reviews lezen over Tinker

Meer informatie over Tinker vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met Tinker. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.