Ontdek Stubai’s winterwonderland met het hele gezin

Een spannende speurtocht door de Stubaivallei is voor zowel jonge als oudere avonturiers een leuke manier om het veelzijdige skigebied te ontdekken tijdens dit winterseizoen. Kinderparken, mascottes, gezinskortingen en familierestaurants; het aanbod van BIG Family Stubai is enorm en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke wintersport met de hele familie.

Wintersport met kids in Stubai

Wintersport met kids in Stubai

Ontdekkingsreis op de ski’s

De populaire mascottes van BIG Family Stubai nodigen deze winter alle families uit om mee te doen aan de BIG Family Speurtocht. Jong en oud kunnen deelnemen aan deze ontdekkingsreis door de familievriendelijke Stubaivallei op zoek naar alle verstopte checkpoints. De speurtocht begint bij het toerismebureau van Stubai in Fulpmess of Neustift of bij de ticketbalies van een van de skiliften. Deelnemers krijgen een speciale speurtochtkaart met de verschillende checkpoints in het skigebied die gevonden moeten worden. Elke checkpoint is goed voor een stempel, kinderen die een volle stempelkaart inleveren bij het toerismebureau krijgen een cadeautje en maken kans op gave prijzen, waaronder een familievakantie in de Stubaivallei.

 

ZIE OOK: Stubai: Vier vakantiewensen in 1 vallei

 

Met het hele gezin op de piste

Lekker bewegen in de frisse lucht, nieuwe vriendjes maken en plezier hebben met elkaar – kinderen houden van skiën. De bekende Stubai mascottes en best getrainde skileraren zorgen samen voor een ongecompliceerde wintersportervaring. Aan alle leeftijden wordt gedacht: in het BIG Family Kids en Tieners Skikamp leren kinderen boven de vier jaar skiën, terwijl de allerkleinsten zich kunnen vermaken in het Miniland. Jong en oud hebben de grootste lol tijdens de wekelijkse ritjes op de pistenbully en tours door de fascinerende ijsgrot.

 

 

Skiën met het hele gezin is extra fijn op de speciale BIG Family Boardercross piste, de BIG Family Fun piste en de extra brede Comfortpiste. Daarbij is het enorme Kinderland voorzien van een skicarrousel, een slalompiste, kleurrijke vlaggen en een parcours met moeilijke obstakels voor jonge waaghalzen. Voor de allerkleinsten wordt goed gezorgd in de crèche van BIG Ron, direct aan de piste.

Extra familie services

Naast alle speciale skipistes en parken, zijn er ook nog allerlei extra services. Zo skiën kinderen onder de 10 jaar gratis in alle vier de gebieden als ze in het gezelschap zijn van een betalende volwassene. Daarbij zijn er speciale liftingangen voor de kinderen zodat zij niet in de rij hoeven te staan. De BIG Family Premium Homes zijn speciaal ingericht voor kinderen en de BIG Family restaurants serveren speciale menu’s en staan open voor alle wensen van de jonge gasten. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog tal van evenementen voor het hele gezin tijdens het winterseizoen. .

Comments are closed.