Beleef Kerst 2015 op Kerstwereld Rolduc

Wilt u komende december het echte kerstgevoel beleven? Dan bent u bij Kerstwereld Rolduc op het juiste adres! Drie weekenden lang in december biedt Rotaryclub Kerkrade u een bijzondere kerstsfeer in de historische kruisgangen van Abdij Rolduc in Kerkrade. De 900 jaar oude abdij – een uniek complex op zichzelf – wordt omgetoverd tot een magische kerstwereld met circa honderd gezellig ingerichte kraampjes, een nostalgische kerststal en een speciaal ingerichte kerstkamer voor de kinderen. Maar er is méér op Kerstwereld Rolduc! Verschillende koren uit de regio zullen u toezingen met prachtige kerstliederen en tussendoor kunt u zich opwarmen met heerlijke glühwein en lekkere hapjes. Tevens maken we van ieder kind een leuke sfeerfoto als aandenken.

Kerstwereld Rolduc

Kerstwereld Rolduc

Dineren of overnachten?

Wilt u na afloop van de Kerstwereld nog even heerlijk natafelen in onze abdij? Reserveer dan een tafel in de sfeervolle Kloosterbrasserie ‘De Kanunnik’. Geniet van een driegangenmenu of kies à la carte uit de menukaart. In verband met de te verwachten drukte raden we u aan een tafel te reserveren.

Ook is het mogelijk om te overnachten in Abdijhotel Rolduc dat beschikt over 160 kamers in verschillende uitvoeringen.

 

ZIE OOK: Historische steden Nedersaksen pakken uit met kerst

 

Opbrengsten voor het goede doel

De opbrengsten van Kerstwereld Rolduc 2015 gaan naar twee goede doelen. De opbrengsten worden gedoneerd aan Vluchtelingenwerk Nederland dat zich onder andere inzet voor het bestrijden van laaggeletterdheid onder vluchtelingen in de regio Parkstad. Tevens zullen de opbrengsten gedoneerd worden aan Shelterbox die direct hulp levert bij rampen in de vorm van onderdak, kookfaciliteiten en schoon drinkwater.

 

 

Kerstwereld Rolduc 2015 vindt plaats op…

– Zaterdag 5 december en zondag 6 december (11:00 – 17:00 uur)

– Zaterdag 12 december en zondag 13 december (11:00 – 17:00 uur)

– Zaterdag 19 december en zondag 20 december (11:00 – 17:00 uur)

Locatie:
Abdij Rolduc
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

Entree
Volwassenen: € 3,50
Kinderen (4 – 12 jaar): € 1,50
(inclusief sfeerfoto)

Comments are closed.