Bepaal de laatste finalist voor de innovatieprijs Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg reikt de prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Zuid-Limburg in 2015 voor de achtste keer uit. Gedurende het hele jaar is VVV Zuid-Limburg op zoek geweest naar ondernemers die zich wisten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen en diensten binnen de toeristisch-recreatieve sector.

De Innovatieprijs Zuid-Limburg 2015

De Innovatieprijs Zuid-Limburg 2015

De Top 5 kandidaten voor de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015 zijn door de vakjury geselecteerd en tevens op 15 oktober jongstleden bezocht. ‘Mystery House’ en ‘Continium, Columbus en Cube’ zijn uiteindelijk – na juryberaad – uitverkoren om direct een plek in de finale te veroveren.

 

ZIE OOK: Top 5 door naar eindronde VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015

 

‘Camping Vinkenhof’ in Schin op Geul, ‘Project de Groene Ring’ in Stein en ‘Stichting Openluchttheater Valkenburg’ in Valkenburg blijven ook nog in de race om de Innovatieprijs. Vanaf 30 oktober t/m 30 november gaat het publiek bepalen wie de derde kandidaat gaat worden door online een stem uit te brengen.

 

 

Hieronder vindt u de drie organisaties (in willekeurige volgorde), die door úw stem, de derde finalist kunnen worden voor de prijs ‘Meest innovatieve ondernemer 2015’:

  • Camping Vinkenhof, Schin op Geul
  • Project de Groene Ring, Stein
  • Stichting Openluchttheater Valkenburg

Breng dus nu uw stem uit via de website www.vvvzuidlimburg.nl en bepaal zelf de 3e finalist!

Stemmen is mogelijk t/m 30 november 2015.

De drie finalisten worden vervolgens weer voorgelegd aan de vakjury. De deskundige vakjury zal uit deze Top 3 de winnaar kiezen. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg op woensdag 20 januari 2016 in het Holland Casino te Valkenburg.

Kortom, bezoek de Innovatieprijs-pagina op de VVV-website en stem op uw favoriet. Iedere stem telt!

Comments are closed.