VVV Zuid-Limburg presenteert ‘Kerst in Zuid-Limburg’

De marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’ is van start gegaan. De kerstperiode nadert snel. Voor Zuid-Limburg een zeer kansrijke periode, met grote attractieve evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, Wèntjerdruim Sittard en dit jaar Serious Request Heerlen 2015. Grote winterevenementen in de Euregio zoals in Aken, Luik en Hasselt, versterken die aantrekkingskracht alleen maar. Voor VVV Zuid-Limburg is het dan ook van belang deze kansen te grijpen en zoveel mogelijk toeristen en recreanten naar de regio te trekken.

Kerst in Zuid-Limburg

Kerst in Zuid-Limburg

De marketingcampagne is ook interessant voor inwoners en omvat een speciale website www.kerstinzuidlimburg.nl, een google-ad-campagne, de verspreiding van (Euregionale) kerstbrochures, het uitschrijven van prijsvragen, het aanschrijven van touroperators uit België, Nederland, en Duitsland, het versturen van digitale nieuwsbrieven (consumenten en groepen), een kerst in Zuid-Limburg-scheurblok voor accommodaties, Facebook-aandacht, tickets voor activiteiten via de webshop enzovoort. Het resultaat moet de komende maanden zichtbaar worden.

 

ZIE OOK: Zuid-Limburg nu bijna klaar voor de kerst

 

Marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’

Naast de website, mag een bijbehorende google-adwords-campagne natuurlijk niet ontbreken om de vindbaarheid van de website te vergroten. Daarnaast werd op de 50plus beurs in Utrecht al volop ingezet op de winterperiode middels de verspreiding van kerstbrochures en het uitschrijven van een prijsvraag onder de bezoekers gericht op de Zuid-Limburgse kerstperiode. Bovendien zijn de touroperators uit België, Nederland en Duitsland aangeschreven met kortingsaanbiedingen. De aangesloten overnachtingaccommodaties in Zuid-Limburg ontvangen begin november een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok met daarop meer dan 50 kerstevenementen, waarmee zij hun gasten kunnen informeren. Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina (met ondertussen meer dan 25.750 volgers) worden diverse ticketacties en nieuwsfeitjes verspreid en een winactie voor een winters weekend in Zuid-Limburg. Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de webshop www.limburgwinkel.nl en www.tickli.nl tickets te kopen voor activiteiten in Valkenburg (Kerstgrotten, Route D’amuse ) en Sittard (Amuse Tocht Sittard en Limburgs Kerstcircus).

 

 

‘Kerst in Zuid-Limburg’ voor inwoners

Zuid-Limburg en ook de Euregio (kerstmarkten Aken, Hasselt, Luik) staan bol van de winterse activiteiten in november en december. Op www.kerstinzuidlimburg.nl staan nu al (bijna) alle activiteiten met data, aanvangstijden en locaties vermeld. Organisatoren van kerstactiviteiten kunnen hun evenementen gratis aan de VVV doorgeven, zodat de VVV hierbij promotioneel kan ondersteunen. Daarnaast staan er acties en nieuwsfeiten op de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina. Ook zijn er de komende maanden tickets te koop voor activiteiten in Valkenburg (Kerstgrotten, Route D’amuse ) en Sittard (Amuse Tocht Sittard en Limburgs Kerstcircus) via www.tickli.nl en via de VVV Limburg Winkels op locatie of via www.limburgwinkel.nl.

Comments are closed.