Kikker viert 25e verjaardag in de Julianatoren

‘Kikker’, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al 25 jaar favoriet onder kinderen en ouders. Vanaf zaterdag 25 april t/m zondag 17 mei is ‘Kikker’ te zien in de Julianatoren met de wervelende show ‘Kikker is Verliefd’. Deze show wordt dagelijks opgevoerd in de circustent achterin het Apeldoornse pretpark. ‘Kikker is Verliefd’ is de afsluiting van het 25e jubileumjaar van ‘Kikker’ en is een feest voor jong en oud. Kikker geeft 4 wervelende shows per dag. En na afloop kan iedereen met ‘Kikker’ op de foto.
Kikker in de Julianatoren

 

 

Het verhaal van ‘Kikker is Verliefd’

Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar Gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem? Je komt het allemaal te weten in de vrolijke familieshow boordevol liedjes “ Kikker is Verliefd”.

 

ZIE OOK: Julianatoren investeerde meer dan 1 miljoen euro

 

Over ‘Kikker’

In Nederland en België heeft de boekenserie over ‘Kikker’ verschillende Zilveren en Gouden Penselen en Zilveren en Gouden Griffels gewonnen. Ook internationaal geniet ‘Kikker’ bekendheid, de boeken zijn in meer dan 50 talen vertaald. Er is ook een tekenfilm gebaseerd op de verhalen en er zijn vier theatershows gemaakt rondom het karakter en zijn vriendjes.

Praktische informatie

‘Kikker is Verliefd’ wordt dagelijks in de periode van zaterdag 25 april t/m zondag 17 mei 2015 opgevoerd in de circustent achterin het pretpark om: 11.30 uur, 12.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

Comments are closed.