Vanaf € 35 naar Parijs

Thalys biedt reizigers opnieuw de kans voor een zacht prijsje naar Parijs, Lille of Brussel te reizen. Vandaag start een speciale winteractie. Eerder vorige week konden reizigers tijdens de succesvolle Movember actie voor slechts € 11,- een ticket naar Parijs bemachtigen. Met de winteractie kunnen reizigers die tussen 1 december en 29 februari 2016 reizen een ticket naar Parijs boeken in Comfort 2 vanaf slechts € 35,- of naar Lille en Brussel vanaf € 29,-.

De nieuwe campagne van Thalys

De nieuwe campagne van Thalys

Reizigers die in Comfort 1 willen reizen in de periode van 1 december tot en met 29 februari 2016 betalen € 59,- naar Parijs en € 45,- naar Lille of Brussel.

 

ZIE OOK: Vernieuwde catering Thalys

 

Movember succesvol

De Movember actie van Thalys was zeer succesvol. Thalys bood 11.000 tickets aan naar Parijs voor een prijs van € 11,-. In slechts vijf uur waren de tickets uitverkocht. Per verkocht ticket doneert Thalys € 1,- aan het goede doel: de Movember Foundation. Dit komt neer op een totaal van € 11.000,-, ter verbetering van de gezondheid van mannen.

 

 

Winteractie

De tickets van de winteractie zijn vanaf vandaag te kopen via de website, de app of de gebruikelijke verkooppunten.

* De tickets verkrijgbaar via deze actie zijn geldig voor een enkele reis in Comfort 1/2 en afhankelijk van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk aangekochte tickets om te ruilen of in te wisselen voor geld.

Comments are closed.