TravelBird start TravelBird Stories

Reisinspiratie voor en door reizigers lees je vanaf vandaag op TravelBird Stories; de nieuwe blog van TravelBird. Naast het dagelijks reisaanbod op travelbird.nl, richt TravelBird Stories zich volledig op de leukste reisverhalen.
travelbird-stories-1

Als bezoeker geniet je van verhalen van ‘bekende en onbekende’ reisliefhebbers, met o.a. de beste vakantieherinnering van singer-songwriter Nielson, de leukste plekken in Kopenhagen van de Deense Louise, of de top-10 dingen die je niet mag vergeten voor op reis. Ook roept TravelBird haar eigen reizigers op om verhalen te delen.

Inspiratie, persoonlijk en eenvoud; deze drie woorden vormen de rode draad binnen TravelBird en zijn essentieel voor het splinternieuwe TravelBird Stories. Hier kunnen reizigers voortaan terecht voor handige reistips, ervaringsverhalen, to-do lijstjes per bestemming, fun facts en overige reisgerelateerde onderwerpen.

Voor en door reizigers

Vóór reizigers, dóór reizigers: van jong tot oud, van bekend tot onbekend, TravelBird Stories heeft als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren. Daarnaast biedt het iedereen met een passie voor reizen de mogelijkheid om hun reisverhaal te delen. Vanaf vandaag kunnen bezoekers hun reisverhalen insturen via stories@travelbird.nl en elke maand worden de leukste verhalen gepubliceerd op TravelBird Stories.

 

ZIE OOK: Reizigers kiezen steeds meer voor beleving tijdens stedentrip

 

“Op TravelBird Stories richten we ons niet alleen op onze eigen reisverhalen, maar ook op die van onze reizigers. We willen ze graag nog beter leren kennen. En anderzijds laten we zien dat we de passie voor reizen met ze delen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om met iedereen in gesprek te gaan over ‘reizen’. Zoals met de echte experts als Paul Römer van National Geographic Traveler, die op de mooiste plekken op aarde is geweest of zanger Nielson die in plaats van muziek eens over zijn vakantie ervaringen vertelt. Ook de minder bekende bestemmingen en verhalen van dichtbij krijgen de aandacht. Reizen is voor iedereen en dat is wat we graag delen!” aldus Joos Valster, Country Manager TravelBird Nederland.

travelbird-stories-2

Comments are closed.