Meld je aan voor de koudste winter van je leven

Meld je aan voor Fjällräven Polar 2016 en beleef de koudste winter van je leven. Of misschien wel de warmste, want je bent één met een internationale groep mensen om samen een pittige klus te klaren. Je bent ook één met maar liefst 210 sledehonden die je onder extreem arctische omstandigheden vooruit helpen. En je bent één met jezelf in de stille poolnacht, buiten slapend onder het betoverende noorderlicht.

Fjällraven

Fjällraven

Polar 2016 is een vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s voor ‘gewone’ mensen, vrouwen en mannen zonder expeditie-ervaring. Je reist met een professionele uitrusting onder begeleiding van vijf ervaren poolreizigers. De trektocht van ruim driehonderd kilometer ligt ten noorden van de poolcirkel. Samen met zo’n vijfentwintig andere avonturiers uit alle hoeken van de wereld ga je een uitdaging aan om nooit te vergeten.

 

ZIE OOK: Hip, hot en handig: de Totepack No.2 van Fjällräven

 

Aanmelden kan vanaf 18 november

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2016 is een wedstrijd op zich en start op 18 november 2015. Degene die de meeste stemmen verzamelt gaat mee, daar komt het kortgezegd op neer. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te boksen. Er zijn twee plekken beschikbaar voor de Benelux: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

 

 

Facts Fjällräven Polar
2016

Wanneer: Van 5 t/m 9 april 2016. Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Jukkasjärvi in Zweeds Lapland, 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel. Solliciteren voor deelname: van 18 november t/m 10 december 2015.

Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

Comments are closed.