Hip, hot en handig: de Totepack No.2 van Fjällräven

De nieuwe Totepack No.2 van Fjällräven is een echte allemansvriend. Een tas die altijd van pas komt en iedereen wil hebben. De vormgeving is trefzeker en het gebruiksgemak veelzijdig: het is een handtas, schoudertas en rugzak ineen. Gemaakt van sterk G-1000 HeavyDuty, dat alleen maar mooier wordt naargelang de tas meer wordt gebruikt. De onderkant is van duurzaam naturelkleurig leer.
fjallraven-totepack-tas

Alles wat je graag bij de hand wilt hebben

Deze multifunctionele tas van Fjällräven is perfect voor je portemonnee, extra trui, tablet en alle andere spullen die je graag de hele dag bij de hand wilt hebben. Het hoofdvak heeft een opening met rits en een klein binnenvak voor sleutels, portemonnee en andere spullen die je veilig wilt opbergen.

 

ZIE OOK: Een bijzondere rugzak van een versleten jas

 

Ook aan de buitenkant zit een vak met rits, bovendien heeft de tas een sleutelhanger aan een stoffen riempje. De korte leren hengsels en lange schouderriemen kunnen zo worden aangepast dat je de tas als rugzak kunt dragen. Hip, hot en handig.

 

 

Fjällräven Totepack No.2 is verkrijgbaar in de kleuren red, green, navy, black, dark garnet en sand, bij de outdoorspecialist en mode-, tassen- en lederwarenwinkels.
fjallraven-totepack-rugtas
Advieswinkelprijs € 169,95. Tegelijkertijd wordt er ook een eenvoudigere uitvoering gelanceerd: Totepack No. 3, advieswinkelprijs € 84,95.

Comments are closed.