Transavia biedt zakenreiziger gemak en keuze

Zakenreizigers hebben bij Transavia voortaan optimale keuzevrijheid. Ze kiezen uit alle beschikbare stoelen, gaan razendsnel langs de veiligheidscontroles, kunnen vlucht- en passagiersgegevens tot twee uur voor vertrek kosteloos wijzigen en genieten van Flying Blue voordelen.

Keuze en gemak bij Transavia

Keuze en gemak bij Transavia

Het zijn de voordelen van Max, één van de drie tariefbundels die Transavia sinds kort hanteert. Max staat voor extra comfort en flexibiliteit. De luchtvaartmaatschappij speelt hiermee in op de trend waarbij zakenreizigers hun eigen keuzes willen maken. Met Max kunnen zij tot het laatste moment hun reisplannen wijzigen. “Tot twee uur voor vertrek is het mogelijk om tijd, datum, route en zelfs de passagiersgegevens te veranderen, zonder de wijzigingskosten van 50 euro”, licht commercieel directeur Roy Scheerder toe. “Ideaal als ‘s morgens ineens blijkt dat een vergadering in Parijs moet wijken voor een klantafspraak in Berlijn. De reiziger betaalt dan alleen het eventuele verschil in ticketprijs.”

 

ZIE OOK: Transavia start met WhatsApp

 

Flying Blue voordelen bij Transavia

Vliegen met het Max tarief betekent overigens ook extra spaarpunten. Maar liefst 1000 Flying Blue Award Miles per retourvlucht, ongeacht waar je naartoe vliegt. Voor Flying Blue-deelnemers biedt Transavia binnenkort sowieso nog een mooi voordeel. Vanaf eind oktober kun je de ticketprijzen op www.transavia.com in Flying Blue Miles zien en met je Miles heel eenvoudig een ticket boeken. Voor veel Flying Blue deelnemers is dit goed nieuws, omdat het de mogelijkheid om Flying Blue Miles in te zetten voor vliegtickets enorm vergroot.

 

 

Fast track security

Zelfstandige ondernemers, managers en CEO’s hebben vaak weinig tijd en willen, eenmaal aangekomen op bestemming, zo snel mogelijk doorreizen naar hun afspraak of werkplek van die dag. Daarom biedt Transavia met Max keuze uit alle beschikbare zitplaatsen. Dus ook de stoelen voorin het toestel, zodat je snel van boord bent. Kiezen voor extra beenruimte kan natuurlijk ook. “Dankzij fast track security kun je bovendien heel kort voor vertrek arriveren op Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Parijs Orly. Je gaat zo veel sneller door de veiligheidscontrole en bespaart op die manier kostbare tijd”, zegt Scheerder. Daarnaast kijkt Transavia naar de mogelijkheid om niet één, maar twee stuks handbagage aan boord toe te staan voor reizigers met het Max tarief.

Twee keer per dag naar Berlijn

Veel comfort en maximale keuzevrijheid dus. En om dat kracht bij te zetten schroeft Transavia vanaf komend jaar ook het aantal vluchten naar populaire zakelijke bestemmingen flink op. De luchtvaartmaatschappij gaat twee keer per dag vliegen vanaf Rotterdam naar Berlijn, Rome, Wenen en Boedapest. “Ideaal als je daar ’s ochtends een vergadering hebt en ‘s avonds weer thuis wilt zijn.” Vanaf Eindhoven Airport stijgt het aantal vluchten naar Kopenhagen en Barcelona naar twaalf per week. Bovendien wordt het Transavia netwerk vanaf Eindhoven vanaf februari vergroot met Munchen (12 keer per week) en Praag (zes keer per week). Ook de mogelijkheden om vanaf Schiphol naar Parijs Orly te vliegen worden naar twaalf vluchten per week uitgebreid.

Nieuwe campagne

Om alle voordelen van zakelijk reizen met Transavia bij nóg meer mensen bekend te maken, lanceert de luchtvaartmaatschappij een nieuwe campagne. Via online media en de digitale schermen op Rotterdam The Hague Airport richt Transavia zich op de slimme en kostenbewuste zakenreiziger. Het is voor het eerst in de 50-jarige historie van het bedrijf dat Transavia zich zo nadrukkelijk richt op deze groep reizigers.

Maar dit past in onze nieuwe strategie”, zegt Scheerder. “We willen de best betaalbare luchtvaartmaatschappij worden die voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor zakelijke reizigers. Die kiezen namelijk steeds vaker voor voordelige vluchten. Bovendien verdient de optimale klantervaring die Transavia biedt nu eenmaal een breder publiek.

Comments are closed.