Vliegticketprijzen dit jaar sterk gedaald

2015 is een goed jaar om een vliegticket te boeken. Ten opzichte van 2014 zijn de vliegticketprijzen flink gedaald. Van de 8 populairste bestemmingen zijn Bali en Kaapstad de sterkste dalers in prijs met respectievelijk 24,8 en 17 procent. Dit blijkt uit onderzoek van de vliegticket deal website PaperFlies.

Daling vliegticket prijzen

Daling vliegticket prijzen

Het onderzoek is uitgevoerd op basis van het dealsysteem van PaperFlies. Dit geavanceerde systeem zoekt sinds 2013 dagelijks door duizenden vluchten en maakt het voor PaperFlies mogelijk om alleen de beste prijzen te presenteren op haar website.

 

ZIE OOK: Vliegticket boeker betaalt vaak teveel

 

In het onderzoek is uitgegaan van de prijs voor een retourvlucht vanaf Amsterdam. De resultaten zijn gevisualiseerd in onderstaande infographic.

 

 

Daling vliegticket prijzen

Daling vliegticket prijzen

Comments are closed.