Waterattracties zo groot als een flatgebouw

De internationale European Attraction Show (EAS) voor de pretpark industrie in Göteborg (Zweden) was het moment voor Van Egdom om een langdurige samenwerking met CenterParcs UK wereldkundig te maken. Het partnership betekent de uitrol van het project “Atlantis” waarbij de bestaande subtropische zwembaden getransformeerd worden in complete waterpretparken met attracties voor de hele familie. Kwaliteit in waterpret en beleving staat op de eerste plaats en CenterParcs UK durft te investeren in spectaculaire waterattracties zo groot als een flatgebouw.

Het waterparadijs van Longleat Forest

Het waterparadijs van Longleat Forest

Boost voor de midweken

Project “Atlantis” werd begonnen bij Elveden Forest, één van de oudste van de vijf CenterParcs in de UK. Het is Mike Henderson (implementation manager CenterParcs UK) die de initiator is van het project en een totaal nieuwe visie heeft losgelaten op het subtropisch zwembad, bij ons beter bekend als de Aqua Mundo. De achterliggende gedachte was het creeren van een boost in de bezetting, voornamelijk voor de midweken en de schouderseizoenen, door het verbijzonderen van het bestaande aanbod in zwemattracties.

 

ZIE OOK: CenterParcs blijft verrassend, ook in het buitenland!

 

Binnenkort bij Longleat Forest

“Project “Atlantis” staat voor de nieuwste waterattracties Iconic Ride, Crazy Cyclone, Family Raft Slide en een Themed Toddler Pool,” aldus Simon van Dijk, commercieel directeur van Van Egdom. Het eerstvolgende Atlantis project wordt gerealiseerd bij Longleat Forest, waar rondom het centraal gelegen subtropisch golfslagbad de vier attracties worden geïnstalleerd.

 

 

Comments are closed.