CASAMUNDO nummer één in Duitse consumententest

De Duitse vakantiehuizenspecialist CASAMUNDO is in Duitsland gekozen tot het beste online portal voor vakantieaccommodaties in de Stiftung Warentest. Het Duitse CASAMUNDO portal heeft volgens de test uitstekende zoekfuncties, goede navigatie en een excellente tool service. Aspecten die Nederlandse klanten eveneens kunnen gebruiken op het Nederlandse vakantiehuizenportal CASAMUNDO.nl, ook in Nederland één van de grootste aanbieders van vakantiewoningen.

Casamundo

Casamundo

De Stiftung Warentest is een consumentenorganisatie die onafhankelijk onderzoek uitvoert naar producten en diensten. De test vergeleek 21 grote online boekingsportals voor vakantieaccommodaties binnen drie categorieën: hotelkamers, appartementen en vakantiewoningen en particuliere accommodaties. CASAMUNDO.de kwam als online portal voor appartementen en vakantiewoningen het beste uit de test. Bovendien behaalde CASAMUNDO.de over de hele linie het hoogste resultaat van alle accommodatieportals en kwam met de kwaliteitswaarding ‘goed’ als winnaar uit de bus.

 

ZIE OOK: Huur vakantiehuis in 2014 onverminderd populair

 

Uit de test blijkt dat de uitgebreide zoekmogelijkheden van CASAMUNDO.de zeer goed gewaardeerd worden, evenals informatie over de leverancier en de afhandeling van gebruikersgegevens. De lijst met resultaten, de sorteerfuncties en de navigatie worden ook als goed beoordeeld. “Dit resultaat maakt ons trots en is tegelijkertijd een stimulans om in de wensen en behoeften van onze klanten te blijven voorzien’’, aldus Thorsten Kerwin, CEO van CASAMUNDO.

 

 

In Nederland, maar ook in Duitsland en onze andere markten, zijn onze gebruiksvriendelijke portals, eenvoudige navigatie en het snelle, gemakkelijke en veilige boekingssysteem belangrijke factoren.

Comments are closed.